Dostum olay şu ben hesabımın epostasını kendim rastgele değiştirdim sonra unuttum kurucu mail bende ama.Eski mailini hatırlaman lazım, hangi mail servisini kullanıyorsan önce onlarla iletişime geç derim.
Öncelikle bu olayın üstünden ne kadar süre geçti?Dostum olay şu ben hesabımın epostasını kendim rastgele değiştirdim sonra unuttum kurucu mail bende ama.
aynı durum bizimde başımıza gelmişti. Kurucu mail hatırlıyorum fakat o maili değiştiricem diyip random mail sallamıştım 5 10 dk sonra maili değiştirecektim fakat hesaptan çıkmıştım. Destek sistemi çok berbat cidden. Haksız yere kapatılan hesaplarım hakkında bile düzgün konuşamamıştık.Dostum olay şu ben hesabımın epostasını kendim rastgele değiştirdim sonra unuttum kurucu mail bende ama.
2 sene olmustur herhaldeDurum bu ise:
Öncelikle bu olayın üstünden ne kadar süre geçti?
Discord a hesabımı kaybettim diye bir destek talebi oluşturdun değil mi?
cidden berbat evetaynı durum bizimde başımıza gelmişti. Kurucu mail hatırlıyorum fakat o maili değiştiricem diyip random mail sallamıştım 5 10 dk sonra maili değiştirecektim fakat hesaptan çıkmıştım. Destek sistemi çok berbat cidden. Haksız yere kapatılan hesaplarım hakkında bile düzgün konuşamamıştık.
Muhtemelen geri alamaycaksın ama yine de şansını denmekten vazgeçme.2 sene olmustur herhalde
şey olayını anlamadım ekran görüntüsünde güvenli eposta falan mobilden gir bir şeyler diyor ama ne yapıcağımı bilemedim.Muhtemelen geri alamaycaksın ama yine de şansını denmekten vazgeçme.
Bu maili cevaplayıp onlara göndermeni istiyorlar kısaca. Mail adresin spama girmiş olabilir.şey olayını anlamadım ekran görüntüsünde güvenli eposta falan mobilden gir bir şeyler diyor ama ne yapıcağımı bilemedim.