Yardım Epostasını Unuttuğum Hesabı Nasıl Geri Alabilirim?

Rophine#1000
Selam eski bir discord hesabım var kurucu maili bende ticket attım discorda ama olumlu dönüş yapmadılar nasıl alıcam? Mevcut olan epostasını unuttum.

Ekli dosyalar

• unknown.png
    unknown.png
    98.6 KB · Görüntüleme: 90
KenDayy#0001
Üstündeki Tüm Mailları Kontrol Et bence.

Calpim#0008
Eski mailini hatırlaman lazım, hangi mail servisini kullanıyorsan önce onlarla iletişime geç derim.

Konu Sahibi
Rophine
Rophine#1000
Eski mailini hatırlaman lazım, hangi mail servisini kullanıyorsan önce onlarla iletişime geç derim.
Dostum olay şu ben hesabımın epostasını kendim rastgele değiştirdim sonra unuttum kurucu mail bende ama.

Calpim#0008
Durum bu ise:
Dostum olay şu ben hesabımın epostasını kendim rastgele değiştirdim sonra unuttum kurucu mail bende ama.
Öncelikle bu olayın üstünden ne kadar süre geçti?
Discord a hesabımı kaybettim diye bir destek talebi oluşturdun değil mi?

Unknown#0000
aynı durum bizimde başımıza gelmişti. Kurucu mail hatırlıyorum fakat o maili değiştiricem diyip random mail sallamıştım 5 10 dk sonra maili değiştirecektim fakat hesaptan çıkmıştım. Destek sistemi çok berbat cidden. Haksız yere kapatılan hesaplarım hakkında bile düzgün konuşamamıştık.

Konu Sahibi
Rophine
Rophine#1000
aynı durum bizimde başımıza gelmişti. Kurucu mail hatırlıyorum fakat o maili değiştiricem diyip random mail sallamıştım 5 10 dk sonra maili değiştirecektim fakat hesaptan çıkmıştım. Destek sistemi çok berbat cidden. Haksız yere kapatılan hesaplarım hakkında bile düzgün konuşamamıştık.
cidden berbat evet

Konu Sahibi
Rophine
Rophine#1000
Muhtemelen geri alamaycaksın ama yine de şansını denmekten vazgeçme.
şey olayını anlamadım ekran görüntüsünde güvenli eposta falan mobilden gir bir şeyler diyor ama ne yapıcağımı bilemedim.

Calpim#0008
şey olayını anlamadım ekran görüntüsünde güvenli eposta falan mobilden gir bir şeyler diyor ama ne yapıcağımı bilemedim.
Bu maili cevaplayıp onlara göndermeni istiyorlar kısaca. Mail adresin spama girmiş olabilir.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi