Yetkili Arıyorum EKİP - PUBLİC SUNUCULARINIZDA BOTÇU - YETKİLİ OLMAK İSTİYORUM.

mertlnc.#1966
Merhaba arkadaşlar ben Mert. Public - Ekip sunucularınıza yetkili olabilirim. İsterseniz sunucularınıza botlarınızıda yapabilirim hemde ücretsiz şekilde fakat yetki karşılığında. İstediğiniz bütün botları yaparım. Bot konusundan gayet anlıyorum. Guard, Register, Database veya her ne istiyorsanız. Bana discord adresimden ulaşabilirsiniz. Yetkili derken yüksek bir rol istemiyorum sağ tarafta gözükeyim yeterli

Discord adresim : mertxd#0001
Fotoğraftaki rozetler BetterDiscord ile alınmış rozetlerdir.

Ekli dosyalar

• profil.png
    profil.png
    40.2 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
onwr#1000
Merhaba arkadaşlar ben Mert. Public - Ekip sunucularınıza yetkili olabilirim. İsterseniz sunucularınıza botlarınızıda yapabilirim hemde ücretsiz şekilde fakat yetki karşılığında. İstediğiniz bütün botları yaparım. Bot konusundan gayet anlıyorum. Guard, Register, Database veya her ne istiyorsanız. Bana discord adresimden ulaşabilirsiniz.

Gel beraber yapalım bot kanka at ark Lowzy#1000.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Daha önce böyle bir şey yaptın mı, deneyimin var mı ?

Ninja Kedi#6822
Merhaba arkadaşlar ben Mert. Public - Ekip sunucularınıza yetkili olabilirim. İsterseniz sunucularınıza botlarınızıda yapabilirim hemde ücretsiz şekilde fakat yetki karşılığında. İstediğiniz bütün botları yaparım. Bot konusundan gayet anlıyorum. Guard, Register, Database veya her ne istiyorsanız. Bana discord adresimden ulaşabilirsiniz. Yetkili derken yüksek bir rol istemiyorum sağ tarafta gözükeyim yeterli

Gel beraber yapalım bot kanka at ark Lowzy#1000.
Selamlar coder & yazılımcı olmanız beni sevindirdi ekip topluyoruz ekibimize katılmak istermisiniz? coder yani yazılım ekibi denilebilir elimizden geldiğince yardım ediyoruz ekibimizde sizleri görmek bizi gururlandırır DM : Ninja Kedi#2595

Mr.Cola#2131
Merhaba bende sunucuma yetkili arıyorum bana ulaşınız tekrar açıldık diğer 40 kişilik sunucumuz patlatıldı umarım tekrar büyüyeceğiz dizinde yardımınızla Mr.Cola#2131

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi