Satılık EARLY 2017 OG MAİLLİ ACİL

tedbundy1312
Hesap rozetleri
Early Badge,Nitro Badge,18 Ay Boost Badge,Quest Badge
Hesap kurulma tarihi
20 Tem 2017
ID'nin ilk 3 hanesi
337
Fiyat
11000 ₺
Pazarlık
Var
Takas
Var
Öncelikle herkese merhaba bildiğiniz gibi zamanında satın alınan ve basit gördüğümüz bu rozetler aşırı değerli bilgisayar parçalarımı geliştirmeyi düşünüyorum o yüzden discord hesabımı satışa koyuyorum.Misli bir hesaba karşı takas düşünebilirim.Arkadaş ekleyebilirsiniz veya forumdan ulaşabilirsiniz.11.000 TL gibi bir fiyata satıyorum boost ve tarihten dolayı birde en önemlisi rozet.Admin olduğum birkaç sunucu var hesabı satın aldıktan sonra tek tek quit atabilirsiniz hiç problem değil.Hesap şuana kadar hiçbir kısıtlama yememiştir.

Son düzenleme:
Onfroy69
Selamlar hocam ekledım sızı dcden donus yaparsanız konusalım

Onfroy69
izmirdeysenız elden alabılırım Onfroy69 ekleyın yarın 5 gıbı konusalım

arviis.
Öncelikle herkese merhaba bildiğiniz gibi zamanında satın alınan ve basit gördüğümüz bu rozetler aşırı değerli bilgisayar parçalarımı geliştirmeyi düşünüyorum o yüzden discord hesabımı satışa koyuyorum.Misli bir hesaba karşı takas düşünebilirim.Arkadaş ekleyebilirsiniz veya forumdan ulaşabilirsiniz.11.000 TL gibi bir fiyata satıyorum boost ve tarihten dolayı birde en önemlisi rozet.Admin olduğum birkaç sunucu var hesabı satın aldıktan sonra tek tek quit atabilirsiniz hiç problem değil.Hesap şuana kadar hiçbir kısıtlama yememiştir.

Ekli dosyayı görüntüle 10338Ekli dosyayı görüntüle 10336
İyi satışlar

denian.
Satıldı mı? Seninle pazarlık yapmak istiyorum.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi