Şikayet Dolandıcılar ve Yandakçıları Forumdan Atılmalı

uzmansmm
@emre.xyzzz yardakçı
@rotex01 Dolandıcı
kanıtları ile dcturkiye şikayet kımsında konu aktif kanıtların devamı var konu şişirmemek için kısa tutum iyi geceler :) Paranın geri gelmesi değil başkalarının canının yanmaması için açılmıştır müşterilerim hala benimle çalışmaktadır mağduriyetlerini gidermemiş olmsada beni destekledikleri için teşekkür ederim :)
@

Furkvlr23

Yardakçı @LunaSMM
Discord Id: emre.xyzzz
rotex01

1772399541179.png

1772399563266.png
1772399575386.png

1772398992748.png

1772399008766.png

1772399060011.png

1772399094814.png

1772399152939.png

1772399188074.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
rotex01
📢 KAMUOYUNA DUYURU – REVOKZSHOPP & LATEXSMM

Son günlerde firmalarımız Revokzshopp ve LatexSMM hakkında asılsız iddialar, karalama çalışmaları ve kişisel bilgilerimizin (telefon numarası, Discord adresi vb.) izinsiz şekilde paylaşılması söz konusudur.

Öncelikle şunu net bir şekilde belirtmek isteriz:

🔹 Hiçbir müşterimiz dolandırılmamıştır.
🔹 Bahsi geçen boost hizmeti 2 ay önce satın alınmıştır.
🔹 Süreç içerisinde gerekli tüm telafiler sağlanmıştır.
🔹 Ekstra destek verilmiş ve müşteri mağdur edilmemiştir.

Biz hizmet sağlayan bir firmayız. Yaşanan teknik durumlar veya platform kaynaklı düşüşler olabilir. Bu tarz durumlarda müşterilerimize her zaman destek sunulmuş, telafi sağlanmış ve çözüm üretilmiştir.

Ancak konu destek sınırlarını aşarak:

• Kişisel hakaretlere,
  • Dinimize, ailemize ve değerlerimize küfür edilmesine,
  • Özel bilgilerimizin yayılmasına

kadar ilerlemiştir.

Buradan açıkça ifade ediyoruz:

❗ Dinimize, Allah’a, annemize babamıza veya şahsımıza küfür eden hiçbir kişiye destek sunulmayacaktır.
❗ Hakaret ve tehdit içeren mesajlara cevap verilmeyecektir.
❗ WhatsApp üzerinden küfür ve tehdit atan kişiler hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır.
❗ Kişisel bilgilerimizi izinsiz paylaşanlar hakkında yasal mercilere başvurulacaktır.

Biz çocuk değiliz. Kurumsal şekilde hizmet veriyoruz ve müşterilerimize destek sunuyoruz.
Gerçek bir sorun varsa, çözüm için doğrudan bizimle iletişime geçilmelidir.

Karalama yapmak, küfür etmek veya sosyal medya üzerinden algı oluşturmak hiçbir şekilde çözüm değildir.

Tüm müşterilerimize şunu bilmenizi isteriz:
Revokzshopp ve LatexSMM olarak hizmetimizin arkasındayız.
Sorun yaşayan herkes bize saygı çerçevesinde ulaştığında gerekli destek sağlanacaktır.

Saygılarımızla,
Revokzshopp & LatexSMM Yönetimi

emre.xyyz
Öncelikle açıkça belirtmek isteriz ki, paylaşılan işlem bizle değil LatexSMM ile yapılmıştır, LunaSMM ile yapılmamıştır. Neden konuda adımızın geçtiğini anlamadık. LunaTedarik adlı sunucumuzda bulduğu bir kişiden alım yapmıştır.

Bahsi geçen 14x boost hizmeti, kullanıcının kendi beyanına göre LatexSMM isimli satıcıdan temin edilmiştir. LunaSMM bu satışın tarafı değildir.

Tedarik sunucumuzda herkesin görebileceği şekilde sabit mesajlarda aracısız işlem yapılmaması gerektiği açıkça belirtilmektedir. Buna rağmen üçüncü kişiler arasında yapılan bireysel alışverişlerden LunaSMM sorumlu tutulamaz.

Sunucumuz bir tedarik ve iletişim platformudur; kullanıcıların kendi aralarında gerçekleştirdiği işlemler bizim kontrolümüzde değildir.

Marka ve şirket itibarımıza zarar vermeye yönelik asılsız ithamlar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır. Tüm yazışma ve kayıtlar tarafımızca arşivlenmiştir. Sitemiz ETBIS kaydı bulunan ve düzenli olarak devletine vergisini ödeyen, faturalı işlemler yapan bir sitedir.

- LunaSMM Yönetim

Konu Sahibi
ZoRaviX
uzmansmm
📢 KAMUOYUNA DUYURU – REVOKZSHOPP & LATEXSMM

Son günlerde firmalarımız Revokzshopp ve LatexSMM hakkında asılsız iddialar, karalama çalışmaları ve kişisel bilgilerimizin (telefon numarası, Discord adresi vb.) izinsiz şekilde paylaşılması söz konusudur.

Öncelikle şunu net bir şekilde belirtmek isteriz:

🔹 Hiçbir müşterimiz dolandırılmamıştır.
🔹 Bahsi geçen boost hizmeti 2 ay önce satın alınmıştır.
🔹 Süreç içerisinde gerekli tüm telafiler sağlanmıştır.
🔹 Ekstra destek verilmiş ve müşteri mağdur edilmemiştir.

Biz hizmet sağlayan bir firmayız. Yaşanan teknik durumlar veya platform kaynaklı düşüşler olabilir. Bu tarz durumlarda müşterilerimize her zaman destek sunulmuş, telafi sağlanmış ve çözüm üretilmiştir.

Ancak konu destek sınırlarını aşarak:

• Kişisel hakaretlere,
  • Dinimize, ailemize ve değerlerimize küfür edilmesine,
  • Özel bilgilerimizin yayılmasına

kadar ilerlemiştir.

Buradan açıkça ifade ediyoruz:

❗ Dinimize, Allah’a, annemize babamıza veya şahsımıza küfür eden hiçbir kişiye destek sunulmayacaktır.
❗ Hakaret ve tehdit içeren mesajlara cevap verilmeyecektir.
❗ WhatsApp üzerinden küfür ve tehdit atan kişiler hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır.
❗ Kişisel bilgilerimizi izinsiz paylaşanlar hakkında yasal mercilere başvurulacaktır.

Biz çocuk değiliz. Kurumsal şekilde hizmet veriyoruz ve müşterilerimize destek sunuyoruz.
Gerçek bir sorun varsa, çözüm için doğrudan bizimle iletişime geçilmelidir.

Karalama yapmak, küfür etmek veya sosyal medya üzerinden algı oluşturmak hiçbir şekilde çözüm değildir.

Tüm müşterilerimize şunu bilmenizi isteriz:
Revokzshopp ve LatexSMM olarak hizmetimizin arkasındayız.
Sorun yaşayan herkes bize saygı çerçevesinde ulaştığında gerekli destek sağlanacaktır.

Saygılarımızla,
yapay zeka senin karaktersizliğini kuratmaz :D

rotex01
Tarafımıza yönelik yapılan tüm hakaret, tehdit, iftira ve karalama girişimleri delil niteliğinde saklanmaktadır. WhatsApp yazışmaları, Discord mesajları, ödeme dekontları ve tüm işlem kayıtları arşivlenmiştir.

Gerektiği takdirde bu deliller resmi mercilere iletilecektir.

Örnek kanıt bağlantıları:

Bunlar yalnızca küçük bir kısmıdır. Elimizde çok daha fazla kanıt bulunmaktadır.

Ayrıca özellikle belirtmek isteriz:

🔹 Boostların düşmediğine dair yazılı kanıtlarımız mevcuttur.
🔹 İlgili kişi WhatsApp üzerinden düzgün iletişim kurmak yerine küfür ve hakaret ederek iletişime geçmiştir.
🔹 Lunasmm adlı Türkiye’deki resmi kurumsal firma ile hiçbir bağımız yoktur. Bu konunun buraya dahil edilmesi tamamen alakasız ve manipülasyon amaçlıdır.

DC Turkey platformu üzerinde:

❗ Kimse dolandırılmamıştır.
❗ Hiçbir müşterimiz mağdur edilmemiştir.
❗ Tüm işlemler kayıt altındadır.

Ayrıca tarafımıza yönelik “evine geleceğim”, “öldüreceğim” gibi tehdit içerikli ifadeler de kullanılmıştır. Bu tarz söylemler hafife alınmayacak ciddi tehditlerdir ve hukuki karşılığı vardır.

Bu konunun DC Turkey platformu tarafından incelenmesini ve gerekli şekilde kapatılmasını talep ediyoruz.

Kararımız nettir.
Gereken her adım atılacaktır.

Biz işimizi yapıyoruz, müşterilerimize destek sunuyoruz.
Hakaret, tehdit ve iftira ile hareket eden kişilerle hukuk çerçevesinde mücadele edeceğiz.

Saygılarımızla,

Konu Sahibi
ZoRaviX
uzmansmm
Öncelikle açıkça belirtmek isteriz ki, paylaşılan işlem bizle değil LatexSMM ile yapılmıştır, LunaSMM ile yapılmamıştır. Neden konuda adımızın geçtiğini anlamadık. LunaTedarik adlı sunucumuzda bulduğu bir kişiden alım yapmıştır.

Bahsi geçen 14x boost hizmeti, kullanıcının kendi beyanına göre LatexSMM isimli satıcıdan temin edilmiştir. LunaSMM bu satışın tarafı değildir.

Tedarik sunucumuzda herkesin görebileceği şekilde sabit mesajlarda aracısız işlem yapılmaması gerektiği açıkça belirtilmektedir. Buna rağmen üçüncü kişiler arasında yapılan bireysel alışverişlerden LunaSMM sorumlu tutulamaz.

Sunucumuz bir tedarik ve iletişim platformudur; kullanıcıların kendi aralarında gerçekleştirdiği işlemler bizim kontrolümüzde değildir.

Marka ve şirket itibarımıza zarar vermeye yönelik asılsız ithamlar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır. Tüm yazışma ve kayıtlar tarafımızca arşivlenmiştir. Sitemiz ETBIS kaydı bulunan ve düzenli olarak devletine vergisini ödeyen, faturalı işlemler yapan bir sitedir.

- LunaSMM Yönetim
yazdıllarına bakarsan anlarsın tavrın tanımıyorum diyip svunman vs kürtlükten bahsettikten sonraki tavrın açıkça ortada ticarette ne din ne de ırk ayrımı yapılmaz bilmiyorsanız ticaret yapmayın ben karıştırmıyorsam kimse ne dinimi ne de ırkımı karıştırma hakkına sahip değil anladın mı :D Zoruna Giden varsa Açıkça kendini imha etsin bu kadar net

Konu Sahibi
ZoRaviX
uzmansmm
Yapay zeka? Pğh gereken işlemler tarafımızca başlatılmıştır Dcturkey.com üzerindende gereken ticketler açılmıştır.
kusura bakmaya ben farklı farklı müşterilere boost attırdım ya sana ondan bir de knaıtılı he benim müşterim nedne yazıyrum görüldü atıyor cevap vermiyor atıyoruz attık diyip atmıyor boostları diye mesaj attıyor maddem öyle bende tüm ss var götü tutuşup kanka ayağı çeken sensin birde 210₺ verdiğini 60₺ vermiş gibi konuşan akılısın ya tüm ssleri paylaşıyım sorun yok ben hakketmeyene küfür etmem yeterince sabırlı dayandım ama bir yere kadar forumdan beni atarda sizi bırakırlarsa forum yönetimide sizden kalır yanı kalmaz dolandırılan ben forumdan atılan olursam forum yönetimi açıkça burada kim dolandırılırsa dolandırılsın bizi ilgilendirmez demeye gelir

rotex01
kusura bakmaya ben farklı farklı müşterilere boost attırdım ya sana ondan bir de knaıtılı he benim müşterim nedne yazıyrum görüldü atıyor cevap vermiyor atıyoruz attık diyip atmıyor boostları diye mesaj attıyor maddem öyle bende tüm ss var götü tutuşup kanka ayağı çeken sensin birde 210₺ verdiğini 60₺ vermiş gibi konuşan akılısın ya tüm ssleri paylaşıyım sorun yok ben hakketmeyene küfür etmem yeterince sabırlı dayandım ama bir yere kadar forumdan beni atarda sizi bırakırlarsa forum yönetimide sizden kalır yanı kalmaz dolandırılan ben forumdan atılan olursam forum yönetimi açıkça burada kim dolandırılırsa dolandırılsın bizi ilgilendirmez demeye gelir
Dediğim gibi dinime allahıma sövmeden önce forum yöneticileri incelicektir milleti dolandıran sensin daha fazla muhattapım değilsin incelenicektir form

Konu Sahibi
ZoRaviX
uzmansmm
video ekliyorum inceleme yapsınlar bakalım hangi ssleri kırp kırp aldın :D

oldvillagger
Tarafımıza yönelik yapılan tüm hakaret, tehdit, iftira ve karalama girişimleri delil niteliğinde saklanmaktadır. WhatsApp yazışmaları, Discord mesajları, ödeme dekontları ve tüm işlem kayıtları arşivlenmiştir.

Gerektiği takdirde bu deliller resmi mercilere iletilecektir.

Örnek kanıt bağlantıları:

Bunlar yalnızca küçük bir kısmıdır. Elimizde çok daha fazla kanıt bulunmaktadır.

Ayrıca özellikle belirtmek isteriz:

🔹 Boostların düşmediğine dair yazılı kanıtlarımız mevcuttur.
🔹 İlgili kişi WhatsApp üzerinden düzgün iletişim kurmak yerine küfür ve hakaret ederek iletişime geçmiştir.
🔹 Lunasmm adlı Türkiye’deki resmi kurumsal firma ile hiçbir bağımız yoktur. Bu konunun buraya dahil edilmesi tamamen alakasız ve manipülasyon amaçlıdır.

DC Turkey platformu üzerinde:

❗ Kimse dolandırılmamıştır.
❗ Hiçbir müşterimiz mağdur edilmemiştir.
❗ Tüm işlemler kayıt altındadır.

Ayrıca tarafımıza yönelik “evine geleceğim”, “öldüreceğim” gibi tehdit içerikli ifadeler de kullanılmıştır. Bu tarz söylemler hafife alınmayacak ciddi tehditlerdir ve hukuki karşılığı vardır.

Bu konunun DC Turkey platformu tarafından incelenmesini ve gerekli şekilde kapatılmasını talep ediyoruz.

Kararımız nettir.
Gereken her adım atılacaktır.

Biz işimizi yapıyoruz, müşterilerimize destek sunuyoruz.
Hakaret, tehdit ve iftira ile hareket eden kişilerle hukuk çerçevesinde mücadele edeceğiz.

Saygılarımızla,
Madem böyle birşey var hakaret davası açıp mahkemede neden yüazleşmiyorsunuz hakaretin tazminatı 10k dan başlıyor ve ben daha yeni birine "gerizekalı mısın?" dediğim için hakaret davası yedim.

Aventia

Aventia | Yasin
Yönetici
Moderator
aventia
Konu içerisinde paylaşılan kişisel veriler tarafımızca kaldırılmıştır.
Kişisel bilgilerin tekrar paylaşılması halinde forum kuralları gereği uzaklaştırma işlemi uygulanacaktır.

Konuya eklenen kanıtlar incelenmiş ve şikayet edilen kullanıcının savunması değerlendirilmiştir. Mevcut içerik doğrultusunda ilgili kullanıcı hakkında herhangi bir yaptırım uygulanmayacaktır. Sunulan savunma çerçevesinde yaşanan mağduriyetin karşı taraf kaynaklı olmadığı kanaatine varılmıştır.

Satın alım sonrası vaad edilen hizmetlerin yerine getirilmediğine dair ekran görüntüsü (konuşma SS'leri hariç) veya benzeri somut kanıtlarınız mevcut ise konu altına ekleyebilirsiniz.

Ek bir kanıt sunulmaması halinde konu kilitlenecek ve çözümlenmiş olarak işaretlenecektir.

• Beğen
Tepkiler: ZoRaviX
Konu Sahibi
ZoRaviX
uzmansmm
Konu içerisinde paylaşılan kişisel veriler tarafımızca kaldırılmıştır.
Kişisel bilgilerin tekrar paylaşılması halinde forum kuralları gereği uzaklaştırma işlemi uygulanacaktır.

Konuya eklenen kanıtlar incelenmiş ve şikayet edilen kullanıcının savunması değerlendirilmiştir. Mevcut içerik doğrultusunda ilgili kullanıcı hakkında herhangi bir yaptırım uygulanmayacaktır. Sunulan savunma çerçevesinde yaşanan mağduriyetin karşı taraf kaynaklı olmadığı kanaatine varılmıştır.

Satın alım sonrası vaad edilen hizmetlerin yerine getirilmediğine dair ekran görüntüsü (konuşma SS'leri hariç) veya benzeri somut kanıtlarınız mevcut ise konu altına ekleyebilirsiniz.

Ek bir kanıt sunulmaması halinde konu kilitlenecek ve çözümlenmiş olarak işaretlenecektir.
Boş olmasanız video ve mesajlarım ss bakarsınız 3 aylık garantili hizmetin 1 ay içeriğçndr ne kadar düşüş olduğunu ve telafi ederken neler yaşamışız attırana kadar görürsünüz ama yok siz tarf olmaktan yana olursanız bu forumda dolandırıcıları barındırmak size yaşamadı sorun yok hesabımı silinmesini istiyorum gereksiz boş insanlarla aynı yerde işim yok

Aventia

Aventia | Yasin
Yönetici
Moderator
aventia
Boş olmasanız video ve mesajlarım ss bakarsınız 3 aylık garantili hizmetin 1 ay içeriğçndr ne kadar düşüş olduğunu ve telafi ederken neler yaşamışız attırana kadar görürsünüz ama yok siz tarf olmaktan yana olursanız bu forumda dolandırıcıları barındırmak size yaşamadı sorun yok hesabımı silinmesini istiyorum gereksiz boş insanlarla aynı yerde işim yok
Konuya ilişkin tüm kanıtlar ve savunmalar tarafımızca incelenmiştir. Karar sürecinde herhangi bir taraf tutulması söz konusu değildir. Forum yönetimi olarak yalnızca sunulan somut kanıtlar doğrultusunda işlem yapılmaktadır. Tarafların ilettiği kanıtlar ve savunmalar tamamen objektif bir şekilde incelenerek sonuca bağlanmaktadır.

Aramızdan ayrılma kararı aldığınızı üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.
Hesap silme talebiniz kesin ise, aşağıdaki bağlantı üzerinden destek talebi oluşturarak tarafımıza iletmenizi rica ederiz:

Konuyu 3 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 3 ziyaretçi)

• Bilgi