ardae aliens#9999 Katılım 21 May 2022 Mesajlar 78 Tepkime puanı 11 Şehir Ankara 11 Tem 2022 #1 Merhaba, Discord DM silme kodunda sorun yaşıyorum! Hesabımda 2 aşamalı doğrulama var. F12'den tokenimi alamıyorum. Tepkiler: ayberkk22
Merhaba, Discord DM silme kodunda sorun yaşıyorum! Hesabımda 2 aşamalı doğrulama var. F12'den tokenimi alamıyorum.
Queaxtra Queaxtra#6164 Katılım 23 Eki 2021 Mesajlar 132 Tepkime puanı 26 Şehir Yurtdışı 11 Tem 2022 #2 ardae' Alıntı: Merhaba, Discord DM silme kodunda sorun yaşıyorum! Hesabımda 2 aşamalı doğrulama var. F12'den tokenimi alamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Token almanıza gerek yoktur. Eğer bilgi isterseniz Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. gönderisine bakabilirsiniz.
ardae' Alıntı: Merhaba, Discord DM silme kodunda sorun yaşıyorum! Hesabımda 2 aşamalı doğrulama var. F12'den tokenimi alamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Token almanıza gerek yoktur. Eğer bilgi isterseniz Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. gönderisine bakabilirsiniz.
Konu Sahibi ardae aliens#9999 Katılım 21 May 2022 Mesajlar 78 Tepkime puanı 11 Şehir Ankara 12 Tem 2022 Konu Sahibi #3 Queaxtra' Alıntı: Token almanıza gerek yoktur. Eğer bilgi isterseniz Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. gönderisine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, hesabımın tokenini alamıyorum! Yardımcı olur musunuz?
Queaxtra' Alıntı: Token almanıza gerek yoktur. Eğer bilgi isterseniz Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. gönderisine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, hesabımın tokenini alamıyorum! Yardımcı olur musunuz?
Queaxtra Queaxtra#6164 Katılım 23 Eki 2021 Mesajlar 132 Tepkime puanı 26 Şehir Yurtdışı 12 Tem 2022 #4 ardae' Alıntı: Merhaba, hesabımın tokenini alamıyorum! Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... Hocam discord üzerinden yazarmısınız
ardae' Alıntı: Merhaba, hesabımın tokenini alamıyorum! Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... Hocam discord üzerinden yazarmısınız