Magazin discorda olmayan ama olmasını istediğiniz sunucu var mı ?

Gwalis#7864
Selam! discord kullanan kişilerin arayıp bulamadığı sunucular, odalar, ses kanalları elbette vardır. Peki arayıp da bulamadığınız özellikler nelerdir ?

justdaimon
Hocam benim düşüncem önemli olan olup olmaması değil, zaten var olmayan bir şey bulmak zor bulsanız bile başarılı olacağını düşünmüyorum. Başarılı olma ihtimali çok düşük olsa bile denenirdi elbet diye tahmin ediyorum. Bence zaten var olan bir şeyin nasıl daha iyisini yapabilirim diye düşünebilirsiniz.

harryzzers#7700
Bilgi verici bize yardımcı olacak sunucular isterdim açıkcası. Kötü amaçlı (sövüş, hacking, örgüt) olmayan sunucular isterdim.

Konu Sahibi
Gwalis
Gwalis#7864
Bilgi verici bize yardımcı olacak sunucular isterdim açıkcası. Kötü amaçlı (sövüş, hacking, örgüt) olmayan sunucular isterdim.
Hocam öyle sunucular var, sadece araştırıp bulmanız lazım. Discord deyince public sunucular akla gelsede bilgi verici insanların işlerinde yardımcı olmasını sağlayan sunucularda var.

Konu Sahibi
Gwalis
Gwalis#7864
Hocam benim düşüncem önemli olan olup olmaması değil, zaten var olmayan bir şey bulmak zor bulsanız bile başarılı olacağını düşünmüyorum. Başarılı olma ihtimali çok düşük olsa bile denenirdi elbet diye tahmin ediyorum. Bence zaten var olan bir şeyin nasıl daha iyisini yapabilirim diye düşünebilirsiniz.
illa ki yapılmamış sunucularda var. Türk sv lerde gençlerin derslerine yardımcı olabilecek bir sunucu görmedim hiç hocam.

Leáo

smmhizmetleri.com
Leáo#0001
Discordun aracılık yaptığı bir pazar kurulabilir, güvenilir bir şekilde key, e-pin, hesap vb. sanal ürünlerin satışı yapılabilse güzel olurdu.

Konu Sahibi
Gwalis
Gwalis#7864
Discordun aracılık yaptığı bir pazar kurulabilir, güvenilir bir şekilde key, e-pin, hesap vb. sanal ürünlerin satışı yapılabilse güzel olurdu.
Aynen hocam çok güzel olurdu... Bunlar aslında yapılabilir, siteye bağlanabilir sunucu.

Unknown#0000
yanlız sövüş sunucuları diyorsunuz fakat sizin gördükleriniz sövüşçü değil inşallah farkındasınızdır. 2016dan sonra sövüş bitmiştir. Ondan sonrakilerin hepsi mınımını yapan bazı gereksiz insanlardır. Bu insanlar boş yere sövüşür. Gerçek sövüşçülerden kimse ne yazık ki kalmamıştır. Eğer gerçek sövüşçülerle tanışsanız fikriniz böyle olmazdı. Çünkü biz zamanımızda boş yere küfür etmezdik. Her bir ekibin kendi tagı vardı genellikle metin 2 oyununun sunucularından kurulurdu. Her tag kendi sunucusunda oynardı. Arada oluşan gergin anlar kavgalar zamanla sövüş taglarını ortaya çıkarmıştır. Dediğim gibi ztn biz bunu zamanında birbirimizle düzgün konuşarakta sorunlarımızı çözüyorduk karşı tarafla. Öyle eğlencesine vsler atıyorduk. Sizlerin bildiği sövüş ne yazık ki 2016dan sonraki duyduklarınız. Neyse iyi günler diliyorum

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi