Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam! discord kullanan kişilerin arayıp bulamadığı sunucular, odalar, ses kanalları elbette vardır. Peki arayıp da bulamadığınız özellikler nelerdir ?
Hocam benim düşüncem önemli olan olup olmaması değil, zaten var olmayan bir şey bulmak zor bulsanız bile başarılı olacağını düşünmüyorum. Başarılı olma ihtimali çok düşük olsa bile denenirdi elbet diye tahmin ediyorum. Bence zaten var olan bir şeyin nasıl daha iyisini yapabilirim diye düşünebilirsiniz.
Hocam öyle sunucular var, sadece araştırıp bulmanız lazım. Discord deyince public sunucular akla gelsede bilgi verici insanların işlerinde yardımcı olmasını sağlayan sunucularda var.
Hocam benim düşüncem önemli olan olup olmaması değil, zaten var olmayan bir şey bulmak zor bulsanız bile başarılı olacağını düşünmüyorum. Başarılı olma ihtimali çok düşük olsa bile denenirdi elbet diye tahmin ediyorum. Bence zaten var olan bir şeyin nasıl daha iyisini yapabilirim diye düşünebilirsiniz.
yanlız sövüş sunucuları diyorsunuz fakat sizin gördükleriniz sövüşçü değil inşallah farkındasınızdır. 2016dan sonra sövüş bitmiştir. Ondan sonrakilerin hepsi mınımını yapan bazı gereksiz insanlardır. Bu insanlar boş yere sövüşür. Gerçek sövüşçülerden kimse ne yazık ki kalmamıştır. Eğer gerçek sövüşçülerle tanışsanız fikriniz böyle olmazdı. Çünkü biz zamanımızda boş yere küfür etmezdik. Her bir ekibin kendi tagı vardı genellikle metin 2 oyununun sunucularından kurulurdu. Her tag kendi sunucusunda oynardı. Arada oluşan gergin anlar kavgalar zamanla sövüş taglarını ortaya çıkarmıştır. Dediğim gibi ztn biz bunu zamanında birbirimizle düzgün konuşarakta sorunlarımızı çözüyorduk karşı tarafla. Öyle eğlencesine vsler atıyorduk. Sizlerin bildiği sövüş ne yazık ki 2016dan sonraki duyduklarınız. Neyse iyi günler diliyorum