Rehber Discord Zaman Ayarlı Mesaj Atmak!

Wreath.#2012
Ön-ek:

-Selamlar arkadaşlar, Discord da güzel ama değişik bir olay hakkında konu açmak istedim. Umarım cümlelerim ile size anlatırım. Alt kısımdan gösterdiğim şekilde yapmanız gerekiyor.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. Adım:

-Gerekli işlemleri yapmak için gereken siteye ulaşmak istiyorsanız mavi butona basabilirsiniz;

-Siteye girdikten sonra alt kısımda olan yerle işimiz var. Gerekli istediğiniz zamanı alt kısıma yazabilirsiniz. Ardından sarı butona basarak diğer işleme geçebilirsiniz.

Screenshot_10.png

2. Adım:

-Ardından butona bastıktan sonra açılan yer-mesaj bölümünde, alt fotoğrafta da imleç ile işaret eden kodu kopyalamamız gerekiyor.

Screenshot_12.png

3. Adım:

-Kodu kopyaladıktan sonra yapmamız gereken son bir adım kaldı. <t:kod> kırmızı ile gözüken kod parantezini almamız gerekiyor. Yukarı da kopyaladığınız damga kodunu, yan kod parantezinde yazan kod mesajını silerek kopyaladığımız damga kodunu yapıştırmamız gerek. Ardından Discord mesaj bloğu yazma yerine gelerek tümleşen kodu yazmamız gerekiyor.

Screenshot_14.png

• Beğen
Tepkiler: kedy ve morewell
Many#0021
Böyle değilde yani tarih yazması yerine mesela dün mesaj attıysam 1 gün önce yazmasını felan istiyoeum

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)