Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Rehber Discord x Tower of Fantasy ile nitro nasıl alınır ?

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
1. Adım: sitesine gidiyoruz.
>

2. Adım: Gerekli bilgileri girip doğrulama yaparak kayıt oluyoruz.
1660385935865.png

3. Adım: Kayıt olduktan sonra promosyonu almak için gidip hesabımıza giriş yaptıktan sonra "Claim Link" butonuna tıklıyoruz.
>
1660386704065.png

Karşımıza gelen kodu kendimiz de kullanabiliriz, arkadaşımıza da gönderebiliriz.​

NOT: KODU KULLANIRKEN GİRDİĞİNİZ KARTTA 10.8TL OLMASI GEREKİYOR. (doğrulama için çekiyor ve iade ediyor.)​

Daha fazla bilgi için:
>

Promosyon geçici olarak sona erdi.
1661627545921.png

Son düzenleme:

deleteduser

1. Adım: sitesine gidiyoruz.
>

2. Adım: Gerekli bilgileri girip doğrulama yaparak kayıt oluyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 5153

3. Adım: Kayıt olduktan sonra promosyonu almak için gidip hesabımıza giriş yaptıktan sonra "Claim Link" butonuna tıklıyoruz.
>
Ekli dosyayı görüntüle 5154

Karşımıza gelen kodu kendimiz de kullanabiliriz, arkadaşımıza da gönderebiliriz.​

NOT: KODU KULLANIRKEN GİRDİĞİNİZ KARTTA 10.8TL OLMASI GEREKİYOR. (doğrulama için çekiyor ve iade ediyor.)​

Daha fazla bilgi için:
>

Ayrıca sizler için 2 adet promosyon kodu bırakıyorum, iyi forumlar.
>
>
Eyvallah hocam, aldım promosyonları

• Kalp
Tepkiler: Aventia
selim#1337
Hesabımda nitro var hocam bu siteye girip şu an devam eden aboneliğim üzerine kartımdan 10.8tl çekiyorlar ve geri iade ediyorlar bir aylık bedava nitro mu almış oluyorum

Konu Sahibi
Aventia

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Hesabımda nitro var hocam bu siteye girip şu an devam eden aboneliğim üzerine kartımdan 10.8tl çekiyorlar ve geri iade ediyorlar bir aylık bedava nitro mu almış oluyorum
Site hesabına promosyonu uygulamıyor, yalnızca Tower of Fantasy hesabı oluşturanlara promosyon kodu veriyor. 10.8TL kodu alırken değil kullanırken işlem görüyor. Bunu nasıl ve hangi hesabında kullanacağın sana kalmış. Sıkça sorulan sorulara ve şartlara bakmak istersen eğer bu konuya göz atabilirsin;
>

Calpim#0008
Bunu paylaşman harika olmuş, bazıları için anlaşılması güç olabilir.

• Kalp
Tepkiler: Aventia
Konu Sahibi
Aventia

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Bunu paylaşman harika olmuş, bazıları için anlaşılması güç olabilir.
Teşekkür ederim, en kısa ve öz şekilde yazmaya çalıştım. İşe yarayacağını düşünüyorum.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi