Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Altyapı DİSCORD V14 TİCKET (DESTEK) BOTU ALTYAPISI | 2022 GÜNCEL!

umutxyp
Herkese merhaba, bu videomda discord.js v14 uyumlu ticket botu yani destek botu altyapısını sizler ile paylaştım. Bu altyapıda discord modals ismi verilen forum halinde soru sormalı bir sistem vardır bu sayede kullanıcı forum doldurup başvuru atabilir.

Video İçerisinde Replit ve Github Olarak 2 Site Üzerinden Kod Verilmiştir. Replitdeki proje githubdaki projeden farklıdır.

deleteduser

Herkese merhaba, bu videomda discord.js v14 uyumlu ticket botu yani destek botu altyapısını sizler ile paylaştım. Bu altyapıda discord modals ismi verilen forum halinde soru sormalı bir sistem vardır bu sayede kullanıcı forum doldurup başvuru atabilir.

Video İçerisinde Replit ve Github Olarak 2 Site Üzerinden Kod Verilmiştir. Replitdeki proje githubdaki projeden farklıdır.

Yine döktürmüşsün 🙌

onwr#1000

Eline saglık

• Beğen
Tepkiler: umutbayraktar

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)