Off-Topic Discord Türkiye'ye ne oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harryzzers#7700
Selamlar,
Bildiğiniz üzere forumda 45 dakikalık bir kesinti yaşandı. Bunun sebeplerinden biraz konuşacağım.

@ adındaki bir Twitter kullanıcısı, DiscordTürkiye'ye DDoS attığını iddia ediyor ve siteyi küçümsüyor.

Bu fotoğrafa tıklayarak Tweet'e gidebilirsiniz.

Bu Tweet'e şu ana kadar yaklaşık 2 Retweet yapıldı ve @nowongame'den açıklama bekleniyor.
1650054201066.png

Büyük ihtimalle Discord Türkiye'ye kinlenmiş birisi. Sizce foruma ne olmuş olabilir? Ya da sizin fikirleriniz neler?

Ekli dosyalar

• 1650054204989.png
    1650054204989.png
    1.8 KB · Görüntüleme: 108
  • Beğen
Tepkiler: Quafi
Pakrez¿#1851
Ciddi bir saldırı olduğunu düşünüyorum. Birkaç kişi ile yapılacak birşey değil. Ekip olarak saldırının yapıldığını düşünüyorum şahsen.

• Beğen
Tepkiler: Quafi ve Tequila
Konu Sahibi
Tequila
harryzzers#7700
Güncel Haber:

@nowongame, Discord sunucusu üzerinden DDoS atanlarla ilişkisi olanları yavaş yavaş banlamaya başlıyor.

• Beğen
Wandal#0001
Selamlar,
Bildiğiniz üzere forumda 45 dakikalık bir kesinti yaşandı. Bunun sebeplerinden biraz konuşacağım.

@ adındaki bir Twitter kullanıcısı, DiscordTürkiye'ye DDoS attığını iddia ediyor ve siteyi küçümsüyor.

Bu fotoğrafa tıklayarak Tweet'e gidebilirsiniz.

Bu Tweet'e şu ana kadar yaklaşık 2 Retweet yapıldı ve @nowongame'den açıklama bekleniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 2740
Büyük ihtimalle Discord Türkiye'ye kinlenmiş birisi. Sizce foruma ne olmuş olabilir? Ya da sizin fikirleriniz neler?
Youtube dan ddos atmayı öğrenip başıboş asosyel çocuk ve yanında 8-9 kişilik türeme, çocuklardan oluşan ekibi ile birlikte gelip buraya saldıran veletlere / velede hitaben:

#türeme #ddos diye etiket atmanız zaten direkt yaşınızı bize kanıtlıyor, gelecekten hiç bir beklentisi olmayan; asosyel, hayatsız insanlardan oluşan bir grup olduğunuzu tahmin ediyorum, ki tahminimce sabah bu mesajı illaki görürsünüz şuan uyku saatiniz gelmiştir. Unutmayın ki forum çökse bile bu topluluk hep burada olacaktır ve bu forum bir daha kurulacaktır. Kimsenin, bu kadar çok kişiye hitap eden bir topluluğu yok edebileceğini sanmıyorum.

iyi forumlar..

Konu Sahibi
Tequila
harryzzers#7700
Youtube dan ddos atmayı öğrenip başıboş asosyel çocuk ve yanında 8-9 kişilik türeme, çocuklardan oluşan ekibi ile birlikte gelip buraya saldıran veletlere / velede hitaben:

#türeme #ddos diye etiket atmanız zaten direkt yaşınızı bize kanıtlıyor, gelecekten hiç bir beklentisi olmayan; asosyel, hayatsız insanlardan oluşan bir grup olduğunuzu tahmin ediyorum, ki tahminimce sabah bu mesajı illaki görürsünüz şuan uyku saatiniz gelmiştir. Unutmayın ki forum çökse bile bu topluluk hep burada olacaktır ve bu forum bir daha kurulacaktır. Kimsenin, bu kadar çok kişiye hitap eden bir topluluğu yok edebileceğini sanmıyorum.

Eğer mümkün ise benim sitelerimede ddos atmanızı çok isterim, siteler aşağıdadır.

wandal.xyz
ajawo.xyz
dcord.fun
developersturkiye.com

iyi forumlar..
Sitene DDoS atılınca gelen pişmanlık hissi..

• Beğen

kedy

.gg/amongusturkiye
Yönetici
kedy0
Arkadaşlar açıklama yapacağımız herhangi bir durum bulunmamaktadır. Kendini komik sanan bir kaç arkadaş kendince eğleniyor. Uzatılacak bir şey yok, konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi