Öneri Discord Türkiye Puanlama Kategorisi.

cinli1337
Selam Discord Türkiye Halkı Bugün Sizlere Bir Öneri Sunacağım.

Puanlama Kategorisi

Forum İçin Yeni Bir Kateogori Puanlama Kategorisi Yapılabilir, Design Yani Tasarım , İntro , Gif Gibi Şeylerin Puanlandığı Bir Kategori Gelebilir.

)( Bu Discord Sunucundada Olabilir )(

Diyelim Bir Konu Açtık, Beğenildi Veya Beğenilmedi Tepkisi Olur, Ama Benim Düşüncem 5 Yıldız Olur Ve Yıldız Seçip Değerlendirdiğinde Otomatik Denge Ayarlar Site.

Bence Bu Neden Gelmeli Çünkü İnsanların Hedefini Görmesi İçin Ve Geliştirmesi İçin Gelebilir

• Beğen
Tepkiler: Calpim ve kadirbey
xd. lips#0001
Bence gelirse güzel bir sistem olur, daha önce biri böyle bir öneri verdimi bilmiyorum ancak bence yerinde bir öneri.

• Beğen
Tepkiler: ๖ۣۜRehilnio
Calpim#0008
Selam Discord Türkiye Halkı Bugün Sizlere Bir Öneri Sunacağım.

Puanlama Kategorisi

Forum İçin Yeni Bir Kateogori Puanlama Kategorisi Yapılabilir, Design Yani Tasarım , İntro , Gif Gibi Şeylerin Puanlandığı Bir Kategori Gelebilir.

)( Bu Discord Sunucundada Olabilir )(

Diyelim Bir Konu Açtık, Beğenildi Veya Beğenilmedi Tepkisi Olur, Ama Benim Düşüncem 5 Yıldız Olur Ve Yıldız Seçip Değerlendirdiğinde Otomatik Denge Ayarlar Site.

Bence Bu Neden Gelmeli Çünkü İnsanların Hedefini Görmesi İçin Ve Geliştirmesi İçin Gelebilir
Fena fikir değil, teşekkürler.

• Beğen

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Kötü fikir değil, tasarım için zaten kategorimiz bulunmakta dediklerine göre tek eksik şey puanlama.

• Beğen

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi