Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Discord hesabına token ile nasıl giriş yapabilirim internetten bir sürü yöntem denedim hiçbiri olmuyor, ek bir program falan var mı girmemi sağlıyabilcek?
Discord hesabına token ile nasıl giriş yapabilirim internetten bir sürü yöntem denedim hiçbiri olmuyor, ek bir program falan var mı girmemi sağlıyabilcek?
Sadece token vermiyorum yani verdigim toolda hesap patlatmadan hiç hesaba girmeden token yazıp sorguya kadar var sorguda telefondan kayıtlı kartlara kadar çekiyor
Sadece token vermiyorum yani verdigim toolda hesap patlatmadan hiç hesaba girmeden token yazıp sorguya kadar var sorguda telefondan kayıtlı kartlara kadar çekiyor
şu üsttüki eklentiyi kullanmanı önermem hesaba onla giriş yapa bilirsin ama tokenin çalınma ihtimali 90% olur ve giremiyorsanda tokenin değişmiştir mutlaka tel no doğrulama falan geldiyse , başka bi konumda giriş yapıltlysa, şifre değiştirildiyse token anında değişitr