Yardım Discord Token Generator Ve Raider

PRX TekilaGG#4444
Merhabalar, bu token generator işlerinden pek anlamıyorum. API Key alman lazım, onu alman lazım bunu alman lazım diye bir sürü şeyler söylüyorlar. Bir token generator ve raider indirmek/almak istiyorum ve az önce de söylediğim gibi çok bir bilgim yok. Beni aydınlatabilir misiniz?

Not: Forumda yeniyim yanlış kategoride konu açtıysam kusura bakmayın <3

• Beğen
Tepkiler: goktisty
Wicker#1000
Hocam lifetime license 150 dolardan yardımcı olabilirim. Source code satışım mevcut değil.

Konu Sahibi
PRXTekila
PRX TekilaGG#4444
dediğm gibi çok anlamıyorum bu işlerden de 150 dolar çok değil mi ya :D

Elminsterxld#0007
yabancılardan alın türklerin çoğu generator diye sattıkları yabancılara ait oluyor. Ek olarak sağlam ucuza satılanların sınırsız fiyatları cidden pahalı birde dolar kuru belimizi büküyor

goktisty#1000
Merhabalar, bu token generator işlerinden pek anlamıyorum. API Key alman lazım, onu alman lazım bunu alman lazım diye bir sürü şeyler söylüyorlar. Bir token generator ve raider indirmek/almak istiyorum ve az önce de söylediğim gibi çok bir bilgim yok. Beni aydınlatabilir misiniz?

Not: Forumda yeniyim yanlış kategoride konu açtıysam kusura bakmayın <3
dostum ucuzdan verebilirim almak icin benimle discord üzerinden iletisime gec

Wicker#1000
Maalesef fazla hocam. Ben size gerçekten tam işlevli ve hızlı bir gen sağlayabilirim. Yoksa 90-100 TL'yede bulursunuz bulmasına ama benim verdiğimin yerini tutmaz piyasada ki en iyi gen çünkü 😇 Yapımcısı ben değilim zaten bayilik satışını yapıyorum. Ama piyasa bu rakamlarla dönüyor. Yeni çıkan 1-7 years aged token üreteclerinin source codeları 7000 dolardan satılıyor 😁 Kaliteli bir şey istiyorsanız kapım açıktır, ama bütçeniz yoksa 100-200 TL'lik genlerle idare etmelisiniz.

toxil2
Maalesef fazla hocam. Ben size gerçekten tam işlevli ve hızlı bir gen sağlayabilirim. Yoksa 90-100 TL'yede bulursunuz bulmasına ama benim verdiğimin yerini tutmaz piyasada ki en iyi gen çünkü 😇 Yapımcısı ben değilim zaten bayilik satışını yapıyorum. Ama piyasa bu rakamlarla dönüyor. Yeni çıkan 1-7 years aged token üreteclerinin source codeları 7000 dolardan satılıyor 😁 Kaliteli bir şey istiyorsanız kapım açıktır, ama bütçeniz yoksa 100-200 TL'lik genlerle idare etmelisiniz.
Sen bana ulaşsana ya .d

Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965
iyi alımlar bana dm gel sana beleş bırakıyım ciddiyim
sadece mail doğrular ama benimki 10 tokende 6 veya 7 si doğrulamaya girmez

Konu Sahibi
PRXTekila
PRX TekilaGG#4444
Malesef çok bütçem yok 200 tl falan maksimum verebilirim :D

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi