Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Diğer Discord Token Generator calısmıyord

goktisty#1000
s

Son düzenleme:
Konu Sahibi
goktisty
goktisty#1000
10 ay önce bu programı itemsatış'da satıyordum içine gereksiz fonksiyonlar eklemiştim benim olduğunu anlamam için
Hala duruyorlar :D
arkadasım almıstı calısmıyordu ama senden aldıgını sanmıyorum bi yazılımcı arkadas sagolsun halleti icini calısır duruma geldi aynı dosya item satısta var 50 100 lira civarında ama hicbiri calısmıyor

! Enis#0001
arkadasım almıstı calısmıyordu ama senden aldıgını sanmıyorum bi yazılımcı arkadas sagolsun halleti icini calısır duruma geldi aynı dosya item satısta var 50 100 lira civarında ama hicbiri calısmıyor
Doğru hiç biri çalışmıyor bende satmıyorum zaten artık

Konu Sahibi
goktisty
goktisty#1000
Doğru hiç biri çalışmıyor bende satmıyorum zaten artık
evet paylasmamın amacı itemsatısta 50 lira gibi bi fiyata calısmayan halini veriyorlar rezil olmasın millet diye böyle birsey yaptık eger senin icin sorunsa silebilirim

deleteduser

10 ay önce bu programı itemsatış'da satıyordum içine gereksiz fonksiyonlar eklemiştim benim olduğunu anlamam için
Hala duruyorlar :D
Arkadaşlar merhaba bugün sizlere ücretsiz bir şekilde token generator paylaşacağım.

Lazım Olanlar :
-Python Yazılım Dili
-Node JS

Bu iki eklentiyi yükledikten sonra generatoru yüklüyoruz ardından rarı klasöre çıkartıyoruz setup.batı açıp modullerin yüklenmesini sabır ile bekliyoruz yüklendikten sonra start.bat adlı dosyayı çalıştırıyoruz ve token generatorumuz calısıyor her hangi bir hata verirse Goktisty#1337 discord üzerinden yardımcı olabilirim. Bu arada ilk konumdu heyecanlıyım pek doğru yazamadım kusuruma bakmayın.

İndirme Linki :
Virüs Total :
Hmm

Calpim#0008
paylaşım için teşekkürler, denencek.

• Beğen
Tepkiler: goktisty
Ebgula#5154
hocam proxy nerden tenim edebilirim?

Konu Sahibi
goktisty
goktisty#1000
hocam proxy isteyen arkadaslarım discord : goktisty#1000

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi