Satılık Discord Token Generator - 1 Dakikada 300 Üye

Bugrahanhsr#9695
Arkadaşlar Auto Solver Mevcut Bu yüzden Sadece Proxy Almanız Yeterlidir Güncelleme Gelirse Düzeltiyorum Max 7 Gün Proxy Koyduktan Sonra Sunucu Davet Linki Girip Gönderimi Başlatıyorsunuz Detaylı Video Aşşada Daha Fazla Bilgi Almak İsterseniz Discorddan Ulaşınız Yakın Zamanda Alım Yapıcak Kişiler İçin İndirim Yaparım.

Elminsterxld#0007
yanlış hatırlamıyorsam bu program mciem adlı elemanın ve mtg 4 e benziyor oda fix yemişti güncel video atar mısınız

Konu Sahibi
Bugrahanhsr
Bugrahanhsr#9695
yanlış hatırlamıyorsam bu program mciem adlı elemanın ve mtg 4 e benziyor oda fix yemişti güncel video atar mısınız
mciem e ait program kendisiyle görüşüp türkler için ayrı bir versiyonunu yaptık dolar usulü değil tl baz ile satış yapıyoruz kısacası program benim düzeltmeler vb herşeyini ben yaptım. kendisiyle talep edersen iletişime geçerek doğrulayabilirsin

Unknown#0000
Fiyat bilgi verebilirmisiniz. Bu arada iyi satışlar.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
@Elminsterxld
Lütfen bu şekilde kişinin konusunu baltalayacak yorumlar yapmamaya özen göster.

@Elminsterxld @Bugrahanhsr
Lütfen tartışmalarınızı konu altlarında yapmayın, yaşanmış bir sorun var ise “Şikayetim Var” kategorisinde gerekli kanıtlarla birlikte konu paylaşımı yapabilirsiniz.

VolkanZzzz

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
! Francesca NFT#2904
Bu kullanıcıdan token geni alıp çalıştıran birisi var mı hiç ? Ekran açıp discord da yayında göstermesini istedim evde değilim dedi sonrasında da mesajlarıma cevap vermedi sizce ben mi çok şüpheci yaklaşıyorum yoksa arkadaş mı tok satıcı anlayamadım 😂

𝕭𝖊𝖌ü𝖒#4593
beyler sakın satın almayın, ben satın aldım hiç bir şekilde yardım edilmedi beni blockladı isteyene kanıt da atarım, program zaten bozuk sakın almayın paranız boşa gitmesin

• Beğen
Tepkiler: xxelysx
undefined
yine baltalamış milleti @dawu sürekli milleti baltalayan işsizin teki aga foruma zarar verir bu tipler banlayın gitsin

undefined
Waow 7-8 Aylık Konuyu Up Ediyorsan Az Fanım ol kanka :D profilime de az gir
1692216472050.png

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi