Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, ufak bir düzenleme sağladım umarım faydalı olur
Bu kod bloğu, setTimeout fonksiyonu kullanılarak, 10 saniye sonra (10000 milisaniye) lib.discord.commands['@0.0.0'] öğesini siler. Bu, @0.0.0 isimli komutu sistemden kaldırır.
Bu şekilde, run fonksiyonu çalıştırıldığında ilk olarak interaction.reply ile bir mesaj gönderilir ve daha sonra @0.0.0 isimli komut oluşturulur. Ardından, setTimeout fonksiyonu çalıştırılarak 10 saniye sonra lib.discord.commands['@0.0.0'] öğesi silinir ve @0.0.0 isimli komut sistemden kaldırılır.
Merhaba, ufak bir düzenleme sağladım umarım faydalı olur
Bu kod bloğu, setTimeout fonksiyonu kullanılarak, 10 saniye sonra (10000 milisaniye) lib.discord.commands['@0.0.0'] öğesini siler. Bu, @0.0.0 isimli komutu sistemden kaldırır.
Bu şekilde, run fonksiyonu çalıştırıldığında ilk olarak interaction.reply ile bir mesaj gönderilir ve daha sonra @0.0.0 isimli komut oluşturulur. Ardından, setTimeout fonksiyonu çalıştırılarak 10 saniye sonra lib.discord.commands['@0.0.0'] öğesi silinir ve @0.0.0 isimli komut sistemden kaldırılır.
Öncelikle bana yardım ettiğin için teşekkürler fakat simdide böyle bir modul hatası almaya başladım sorunu çözemedim yardım etme ihtimalin varsa çok iyi olur dostum kusura bakma bot işlerinde pek iyi değilim
Sanırım benim kodlarımda hata var kusura bakma şöyle sade bir komuta ekleyebilirmiyiz timeout message komutunu cok ihtiyacım var sizide yoruyorum ama. v14 slash komutu
mesajı 10 saniye sonra otomatik olarak silinecek şekilde ayarladım. Timeout süresini değiştirmek istersen, setTimeout fonksiyonunun ikinci parametresinde verilen süreyi değiştir. Örneğin, 30 saniye için 30000 yazabilirsin.