Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucu hakkında: Kendi yaptığım programları gösteriyorum, Launcher & Client insanların nasıl adlandırdığına göre değişir. Amacım herhangi bir şekilde kimseye kötü bir yazılım paylaşmak değil. Kendi yaptığım programları bu sunucuda ve youtube kanalımda paylaşıyorum, bir süreliğine sadece discord ve youtube kanalımda paylaşacağım sonradan ise açık kaynak kodlu ve isteğe bağlı olarak sunucularınız için Launcher kodlayıp sizlere verceğim. (ücretli) Bir süreliğine kendimi tanıtmak ve yaptığım programları en iyi optizime ve kullanışlı bir hale getirmek için elimden geleni yapacağım. Youtube kanalımın linkini'de paylaşmak isterdim açıkcası, serbest olup olmadığından emin olmadığım için böyle bir adım atma kararı vermedim. Eğer serbest ise lütfen haber verin onuda paylaşayım, anlatacaklarım bu kadar. Discord sunucumu henüz yeni açtığım için destekleriniz bekliyorum. İyi günler.