Coder Coder#9999 Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Şehir Edirne 2 Mar 2023 #1 Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol.
Cluseer Lexy ⛤#1504 Katılım 10 Eki 2022 Mesajlar 27 Tepkime puanı 5 Şehir Denizli 2 Mar 2023 #2 Coder' Alıntı: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... çalışıyormu sağlammı bir test edelim hele eyw
Coder' Alıntı: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... çalışıyormu sağlammı bir test edelim hele eyw
Cluseer Lexy ⛤#1504 Katılım 10 Eki 2022 Mesajlar 27 Tepkime puanı 5 Şehir Denizli 2 Mar 2023 #3 Coder' Alıntı: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... tamam tamam ben bu botu biyerde denemiştim çalışıyordu eyvallah kanka bunu arıyordum he kralsın <3 Cansın Tepkiler: Coder
Coder' Alıntı: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... tamam tamam ben bu botu biyerde denemiştim çalışıyordu eyvallah kanka bunu arıyordum he kralsın <3 Cansın
Cluseer Lexy ⛤#1504 Katılım 10 Eki 2022 Mesajlar 27 Tepkime puanı 5 Şehir Denizli 2 Mar 2023 #4 Coder' Alıntı: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... kanka botta bi hata veriyor yardımcı olabilceksen bi dc gelebilirmisin ztn yazıyor dc bekliyorum.
Coder' Alıntı: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... kanka botta bi hata veriyor yardımcı olabilceksen bi dc gelebilirmisin ztn yazıyor dc bekliyorum.
erenity noydra#0001 Katılım 26 Ara 2021 Mesajlar 69 Tepkime puanı 10 Şehir Yurtdışı 4 Mar 2023 #5 Trojan var dosyada. En azından Kaspersky öyle algılayıp sildi.
Sezer Sezer#1337 Katılım 27 Mar 2023 Mesajlar 18 Tepkime puanı 5 Şehir Yurtdışı 29 Mar 2023 #6 erenity' Alıntı: Evet içinde yüksek ihtimal grabber veya bir virüs var sonda bıraktığım linke tıklayarak inceleyebilirsin obf lanmış. Belliki birşey saklıyor Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ...
erenity' Alıntı: Evet içinde yüksek ihtimal grabber veya bir virüs var sonda bıraktığım linke tıklayarak inceleyebilirsin obf lanmış. Belliki birşey saklıyor Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ...
erenity noydra#0001 Katılım 26 Ara 2021 Mesajlar 69 Tepkime puanı 10 Şehir Yurtdışı 30 Mar 2023 #7 Aynen, zahmet edip de kodları incelemek istememiştim şimdi baktım. Açık kaynalı obfer kullanmış kodda. Tepkiler: Sezer
Aynen, zahmet edip de kodları incelemek istememiştim şimdi baktım. Açık kaynalı obfer kullanmış kodda.