forcenxd forcen#0034 Katılım 16 Ağu 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Şehir İstanbul 16 Ağu 2022 #1 merhaba odaya giriş çıkış sesleri falan gelmiyor kullanıcı sesleri geliyor sildim yükledim çözemedim yardımcı olurmusunuz
merhaba odaya giriş çıkış sesleri falan gelmiyor kullanıcı sesleri geliyor sildim yükledim çözemedim yardımcı olurmusunuz
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 17 Ağu 2022 #2 Ayarlar > Bildirimler sayfasına gelip biraz aşağı inersen eğer "SESLER" kategorisini göreceksin, oradan kapalı olabilir bir göz at istersen.
Ayarlar > Bildirimler sayfasına gelip biraz aşağı inersen eğer "SESLER" kategorisini göreceksin, oradan kapalı olabilir bir göz at istersen.
Konu Sahibi forcenxd forcen#0034 Katılım 16 Ağu 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Şehir İstanbul 17 Ağu 2022 Konu Sahibi #3 Aventia' Alıntı: Ayarlar > Bildirimler sayfasına gelip biraz aşağı inersen eğer "SESLER" kategorisini göreceksin, oradan kapalı olabilir bir göz at istersen. Genişletmek için tıkla ... valla baktımda hiç bi şekilde olmuyor başka hesapta falanda denedim silip yükledim sorun ne acaba tarayıcıda çalışıyor
Aventia' Alıntı: Ayarlar > Bildirimler sayfasına gelip biraz aşağı inersen eğer "SESLER" kategorisini göreceksin, oradan kapalı olabilir bir göz at istersen. Genişletmek için tıkla ... valla baktımda hiç bi şekilde olmuyor başka hesapta falanda denedim silip yükledim sorun ne acaba tarayıcıda çalışıyor
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 17 Ağu 2022 #4 forcenxd' Alıntı: valla baktımda hiç bi şekilde olmuyor başka hesapta falanda denedim silip yükledim sorun ne acaba tarayıcıda çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Ses ayarlarından > Ses düzeyi karıştırıcısı bölümüne göz attın mı ?
forcenxd' Alıntı: valla baktımda hiç bi şekilde olmuyor başka hesapta falanda denedim silip yükledim sorun ne acaba tarayıcıda çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Ses ayarlarından > Ses düzeyi karıştırıcısı bölümüne göz attın mı ?
Konu Sahibi forcenxd forcen#0034 Katılım 16 Ağu 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Şehir İstanbul 17 Ağu 2022 Konu Sahibi #5 Aventia' Alıntı: Ses ayarlarından > Ses düzeyi karıştırıcısı bölümüne göz attın mı ? Genişletmek için tıkla ...
Aventia' Alıntı: Ses ayarlarından > Ses düzeyi karıştırıcısı bölümüne göz attın mı ? Genişletmek için tıkla ...
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 17 Ağu 2022 #6 forcenxd' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5207 Genişletmek için tıkla ... Maalesef aklıma başka bir yol gelmiyor.
forcenxd' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5207 Genişletmek için tıkla ... Maalesef aklıma başka bir yol gelmiyor.
Calpim Calpim#0008 Katılım 4 Mar 2022 Mesajlar 1,723 Tepkime puanı 451 Şehir Yurtdışı 17 Ağu 2022 #7 Aventia' Alıntı: Maalesef aklıma başka bir yol gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... Bu sorunu yaklaşık 10 kullanıcı da daha gördüm acaba discord da bir problem olabilir mi?
Aventia' Alıntı: Maalesef aklıma başka bir yol gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... Bu sorunu yaklaşık 10 kullanıcı da daha gördüm acaba discord da bir problem olabilir mi?
Echosal202 Echosal#0001 Katılım 19 May 2022 Mesajlar 646 Tepkime puanı 91 Şehir Yurtdışı 17 Ağu 2022 #8 yayıncı falan açık olabilir yayıncı modu