Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Yardım Discord rozet kodlarını bilen var mı

Shawro#1391
selamlar arkadaşlar iyi forumlar biraz internette sörf yaptım birkaç koda denk geldim bazıları çalışıyordu bazıları ise bütün discord rozetlerini hesaba aktarıyordu benim sizlere sorduğum şey,her rozetin farklı kodu betterdiscord plugini gibi istediğimi ekleyebileceğim türden.Bilgisi olan varsa yardımcı olabilri misiniz

Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965
Better discordda olan bir plugin vardı ismi şey

diye bir plugin ama o fix yedi güzel plugindi ama ne diye bilirizki
neyse yani fix yedikten sonra düzeltmediler öylece kaldı bulduklarıninda çalışacaklarını sanmam​

deleteduser

selamlar arkadaşlar iyi forumlar biraz internette sörf yaptım birkaç koda denk geldim bazıları çalışıyordu bazıları ise bütün discord rozetlerini hesaba aktarıyordu benim sizlere sorduğum şey,her rozetin farklı kodu betterdiscord plugini gibi istediğimi ekleyebileceğim türden.Bilgisi olan varsa yardımcı olabilri misiniz
JavaScript:
Object.values(webpackJsonp.push([[],{[''] :([I],e,r)=>{e.cache=r.c}}, [['']]]).cache).find(m=>m.exports&&m.exports.default&&m.exports.default.getCurrentUser!==void 0).exports.default.getCurrentUser().flags=-1 Object.values(webpackJsonp.push([[],{[''] :([/I],e,r)=>{e.cache=r.c}}, [['']]]).cache).find(m=>m.exports&&m.exports.default&&m.exports.default.getCurrentUser!==void 0).exports.default.getCurrentUser().public_flags=-1

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi