Yardım Discord Partnerlik

! Reva#7410
Yakında discord partnerlik başvurusu yapmayı planladığımız bir sunucumuz var sunucu gayet aktif günlük 30K dakika ses ve günlük +1k yazısı var. güzelde planlarımız var. Önceden deneyimi olanlar bana tavsiye verebilir mi?

Calpim#0008
Keşke deneyimim olsa bu konuda ama maalesef, umarım alabilirsiniz.🌈

• Beğen
Tepkiler: Reva
KenDayy#0001
Bildiğim Üzere Sunucunuz Partnerlik Aldıktan Sonra Belirli Bir Zamanlarda Sunucu Kontrol Ediliyormuş.

• Beğen
Tepkiler: Reva
InFlames#2005
Bi yerde partnerlik için sunucuda çok fazla kanal olmamalı olmazsa yüksek ihtimalle alıyorlarmış diye duymuştum fakat ne kadar doğru ne kadar değil bilmiyorum.

Konu Sahibi
Reva
! Reva#7410
Bi yerde partnerlik için sunucuda çok fazla kanal olmamalı olmazsa yüksek ihtimalle alıyorlarmış diye duymuştum fakat ne kadar doğru ne kadar değil bilmiyorum.
bu verdiğin bilgi için teşekkürler

Piques#5792
Sunucun sade ve anlaşılır olursa hem daha çok üye çekersin hem de kullanım rahatlığı açısından üyeler sohbet amacıyla senin sunucunu tercih ederler. Ve yapman gereken en önemli şey sohbet içeriğini temiz tutmak. Ne kadar az toxic o kadar fazla başarı demek. Yetkililerini güvendiğin ve aktif kişilerden seç. Herhangi bir sorun olduğunda sunucuna hem zarar vermeyecek hem de sohbeti temiz tutabilecek kişileri seçmen senin ve sunucun için en doğrusu olur.

justdaimon
Odaları emojiler ile doldurma sade ve şık bir tasarım kullanmayı tercih et, gerekirse odaların başında veya sonunda emoji kullanma bence çok daha modern duruyor.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Gayet güzel istatistikler, umarım partnerlik alabilirsin.

Konu Sahibi
Reva
! Reva#7410
Sunucun sade ve anlaşılır olursa hem daha çok üye çekersin hem de kullanım rahatlığı açısından üyeler sohbet amacıyla senin sunucunu tercih ederler. Ve yapman gereken en önemli şey sohbet içeriğini temiz tutmak. Ne kadar az toxic o kadar fazla başarı demek. Yetkililerini güvendiğin ve aktif kişilerden seç. Herhangi bir sorun olduğunda sunucuna hem zarar vermeyecek hem de sohbeti temiz tutabilecek kişileri seçmen senin ve sunucun için en doğrusu olur.
teşekkür ederim tavsiyelerin için

Konu Sahibi
Reva
! Reva#7410
Odaları emojiler ile doldurma sade ve şık bir tasarım kullanmayı tercih et, gerekirse odaların başında veya sonunda emoji kullanma bence çok daha modern duruyor.
bencede sunucumda kanallar sade teşekkürler

Xaviz#0001
Sunucunun bir amacı olması lazım yani boş beleş sohbet sunucusu deil bi amaca hizmet ederse
aktifliği ve yetkili kadrosu belli bi seviyede ise kanallarda düzenli ise alma ihtimalin çok yüksek
bu tür sunucular ile alan çok fazla tanıdığım var 1k sunucu olsa bile alan arkadaşlarım var

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi