Haberler Discord Nitro BOGO

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia

Discord 28 Temmuz'a kadar geçerli 1 alana 1 bedava kampanyası sunuyor.​

Whats_New_Header.png

Discord'un masaüstü veya tarayıcı uygulamasından Nitro aboneliği satın alındığında 1 aylık ücretsiz Discord Nitro veriyor.
• Not: Nitro Classic ve mobil (Apple/Google Play) abonelik satın alımları bu promosyon için uygun değildir!

Peki bunu kimler kullanabilir ?
• İlk kez Nitro Aylık veya Nitro Yıllık abonesi olanlar.
• Geçmişte Nitro aboneliği olan ancak son 14 gün içinde olmayan kullanıcılar.
• Ayrıca bu promosyona yalnızca Discord masaüstü veya tarayıcı uygulaması üzerinden ulaşabilirsin.

Bu aşağıdakiler için kullanılamaz olacaktır:
• Mevcut ve aktif Nitro aboneleri.
• Aktif Nitro Classic aboneleri ve Sunucu Takviyesi aboneleri.
• Ücretsiz denemeler de dahil olmak üzere, bu promosyondan sonraki 14 gün içinde Nitro aboneliği olan kullanıcılar.
• Nitro Classic abonelik satın alımları.
• Bu promosyon, Discord mobil uygulamasında (iOS ve Android) mevcut değil.
---------------------------------------------------------------------------------------

SIKÇA SORULAN SORULAR

S: Nitro sekmemde promosyon ayrıntılarını göremiyorum. Neden?

C: Masaüstünde veya tarayıcıda Nitro sekmende herhangi bir promosyon ayrıntısı görmüyorsan (bu promosyon mobil uygulamalarda mevcut değil), bunun nedeni uygunluk kriterlerini karşılamamandır.

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
S: Discord Nitro için zaten farklı bir ücretsiz deneme talep ettim ve kullandım. Bu promosyona erişebilir miyim?

C: Ne yazık ki, şu anda ücretsiz denemedeysen, bu promosyon için uygun değilsin. Korkma, ileride bunlardan daha fazla olacak! Sana farklı bir ücretsiz deneme teklif edildiyse ancak bunu kullanmadıysan, bu promosyon için uygunsun demektir.

S: Aboneliğimi Nitro Classic'ten Nitro'ya yükseltirsem bu promosyonu alabilir miyim?

C: Bu promosyon sadece yeni satın alımlar içindir. Dolayısıyla, mevcut bir aboneysen ve aboneliğini yükseltirsen, bu promosyon geçerli olmayacaktır.

S: Promosyon döneminde bir Nitro aboneliği satın aldım, ancak iade talep etmek istiyorum. Hangi adımları izlemeliyim?

C: İade talebinde bulunmadan önce, satın alma işleminin iade için uygun olduğundan emin olmak için lütfen İade Politikamızı incele.
Devam etmek istersen, lütfen destek ekibimize Nitro satın alımın için iade istediğini belirten bir bilet gönder: ve temsilcilerimiz sana yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.
İaden yapılırsa, satın alma işlemiyle ilişkili tüm promosyon değerlerini veya indirimleri kaybedeceğini lütfen unutma.

Daha fazla bilgi için:
>

Calpim#0008
Discord yıllardır gelen "Free nitro" isteğine sonunda cevap verdi.😅

Konu Sahibi
Aventia

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Discord yıllardır gelen "Free nitro" isteğine sonunda cevap verdi.😅
Bu BOGO bir kere daha gelmişti fakat o zaman Türkiye gibi yerel fiyatlandırma yapılmış ülkeler için geçerli değildi.

rotwex#0001
Anlamadım ama BOGO promosyon yararlanıp nitro alırsak 2. nitro bizemi geliyor / gift olarak verebiliyormuyuz?
Edit : calpim ab kusura bakma yanlışlıkla alıntı yapmışım a

Konu Sahibi
Aventia

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Anlamadım ama BOGO promosyon yararlanıp nitro alırsak 2. nitro bizemi geliyor / gift olarak verebiliyormuyuz?
Edit : calpim ab kusura bakma yanlışlıkla alıntı yapmışım a
İlk ayın ödemesini yaptığında eğer aboneliği iptal etmezsen veya iade talep etmezsen 2. ay için ödeme almıyor. Discord'un makalesinde böyle yazılmış:

S: Ücretsiz ayımı başka birine hediye edebilir miyim?
C: Hayır, bu ücretsiz ay sana ait ve otomatik olarak hesabına uygulanacaktır.

>

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)