ScunzieAmca ALLAH DİYEN SCUNZİE?#6666 Katılım 5 Ağu 2022 Mesajlar 59 Tepkime puanı 16 Şehir Yurtdışı 3 Eki 2022 #1 Discord 2 aşamalı doğrulama yapıyorum fakat hata veriyor qr kodu okutuyorum 6 haneli şifreyi giriyorum hatalı
Discord 2 aşamalı doğrulama yapıyorum fakat hata veriyor qr kodu okutuyorum 6 haneli şifreyi giriyorum hatalı
hoho Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965 Katılım 16 May 2022 Mesajlar 272 Tepkime puanı 61 Şehir Adana 3 Eki 2022 #2 qr kodsuz yap kardeşim qr kodsuz diğeriyle yap yani mesela pfeh pnsp lni6 rlny direkt buna benzer kodla yap olcak cnm
qr kodsuz yap kardeşim qr kodsuz diğeriyle yap yani mesela pfeh pnsp lni6 rlny direkt buna benzer kodla yap olcak cnm
deleteduser 3 Eki 2022 #3 ScunzieAmca' Alıntı: Discord 2 aşamalı doğrulama yapıyorum fakat hata veriyor qr kodu okutuyorum 6 haneli şifreyi giriyorum hatalı Genişletmek için tıkla ... Yedek kodları kullanabilirsin
ScunzieAmca' Alıntı: Discord 2 aşamalı doğrulama yapıyorum fakat hata veriyor qr kodu okutuyorum 6 haneli şifreyi giriyorum hatalı Genişletmek için tıkla ... Yedek kodları kullanabilirsin
Konu Sahibi ScunzieAmca ALLAH DİYEN SCUNZİE?#6666 Katılım 5 Ağu 2022 Mesajlar 59 Tepkime puanı 16 Şehir Yurtdışı 8 Eki 2022 Konu Sahibi #4 hoho' Alıntı: qr kodsuz yap kardeşim qr kodsuz diğeriyle yap yani mesela pfeh pnsp lni6 rlny direkt buna benzer kodla yap olcak cnm Genişletmek için tıkla ... olmuyor ekleniyor 6 haneli kodu girince kod hata veriyor
hoho' Alıntı: qr kodsuz yap kardeşim qr kodsuz diğeriyle yap yani mesela pfeh pnsp lni6 rlny direkt buna benzer kodla yap olcak cnm Genişletmek için tıkla ... olmuyor ekleniyor 6 haneli kodu girince kod hata veriyor
Konu Sahibi ScunzieAmca ALLAH DİYEN SCUNZİE?#6666 Katılım 5 Ağu 2022 Mesajlar 59 Tepkime puanı 16 Şehir Yurtdışı 8 Eki 2022 Konu Sahibi #5 ArviS' Alıntı: Yedek kodları kullanabilirsin Genişletmek için tıkla ... 2 aşamalıyı açamıyorum yedek kod nasıl kullaniyim
ArviS' Alıntı: Yedek kodları kullanabilirsin Genişletmek için tıkla ... 2 aşamalıyı açamıyorum yedek kod nasıl kullaniyim
deleteduser 8 Eki 2022 #6 ScunzieAmca' Alıntı: 2 aşamalıyı açamıyorum yedek kod nasıl kullaniyim Genişletmek için tıkla ... Hala mı açamıyorsun?
ScunzieAmca' Alıntı: 2 aşamalıyı açamıyorum yedek kod nasıl kullaniyim Genişletmek için tıkla ... Hala mı açamıyorsun?
Konu Sahibi ScunzieAmca ALLAH DİYEN SCUNZİE?#6666 Katılım 5 Ağu 2022 Mesajlar 59 Tepkime puanı 16 Şehir Yurtdışı 8 Eki 2022 Konu Sahibi #7 ArviS' Alıntı: Hala mı açamıyorsun? Genişletmek için tıkla ... evet
Aventia Aventia | Yasin Yönetici Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,697 Tepkime puanı 1,050 Şehir Samsun 8 Eki 2022 #8 Başka cihaz üzerinden deneyebilir misin ? Pek alakası olmasa da deneyebilirsin.
Aventia Aventia | Yasin Yönetici Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,697 Tepkime puanı 1,050 Şehir Samsun 17 Ara 2022 #9 Konu çözülmüştür.