Yardım Discord İD Sunucu Fiyatları

Unknown#0000
Merhabalar arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum acaba discord id sunucu fiyatları durumu nasıl piyasada. Abartılı mı abartısız mı karar veremedim. Yani 2 id 3 id bir sunucunun değeri ne olmalı sizce ?

Elminsterxld#0007
2 iD için 20-30 TL arası uygundur
3 İD için 10-15 TL arası
1 id içinse değişiyor hocam durumlar 10 idler 2015 kurulum bunlar +50 tl ediyor
Onun dışında 30-50 arası gider. 1 idler

Elminsterxld#0007
Tabii bunları bekletip ileride de satabilirsinuz şuan 10 eden ileride 30 edebilir sizin tercihiniz

Konu Sahibi
aripaketim
Unknown#0000
2 iD için 20-30 TL arası uygundur
3 İD için 10-15 TL arası
1 id içinse değişiyor hocam durumlar 10 idler 2015 kurulum bunlar +50 tl ediyor
Onun dışında 30-50 arası gider. 1 idler
sizce ucuz değil mi cidden bana aşırı ucuz geliyor biraz da hesaplar bile pahalı iken. İd hastaları dolu yani baya ucuz gibime geliyor.

Elminsterxld#0007
sizce ucuz değil mi cidden bana aşırı ucuz geliyor biraz da hesaplar bile pahalı iken. İd hastaları dolu yani baya ucuz gibime geliyor.
hocam boş sunucular neden para vereyim mantığı var bende yani icinde üye yok sunucuyu değer kazandıran üye, aktiflik , boost vs id bunların yanında sonradan gelir . Diğer hesap konusu ise : Hesaplar şuan makul fiyatta Türkiye Ekonomisinde 100TL nin çok değeri kalmadı ilkokul çocuklarının ceplerıne bile ayda giriyordur o para aile fertleri tarafından o yüzden ideal fiyat diyorum sunucu da ideal fiyat blki yılbaşından sonra zam getiririz arkadaşım ile daha konuşmadık

Konu Sahibi
aripaketim
Unknown#0000
hocam boş sunucular neden para vereyim mantığı var bende yani icinde üye yok sunucuyu değer kazandıran üye, aktiflik , boost vs id bunların yanında sonradan gelir . Diğer hesap konusu ise : Hesaplar şuan makul fiyatta Türkiye Ekonomisinde 100TL nin çok değeri kalmadı ilkokul çocuklarının ceplerıne bile ayda giriyordur o para aile fertleri tarafından o yüzden ideal fiyat diyorum sunucu da ideal fiyat blki yılbaşından sonra zam getiririz arkadaşım ile daha konuşmadık
Evet haklısınız ama yani eski kurulum olması vb. biraz fiyata etki edebilir diye düşünüyorum çünkü yani bunlar eski sunucu nadir biraz değerli gibime geliyor hesaplar kadar olmasa bile en az 50 fln düşünüyorum 1 idler için

Elminsterxld#0007
Evet haklısınız ama yani eski kurulum olması vb. biraz fiyata etki edebilir diye düşünüyorum çünkü yani bunlar eski sunucu nadir biraz değerli gibime geliyor hesaplar kadar olmasa bile en az 50 fln düşünüyorum 1 idler için
Valla hocam 1idler artık olabilir Asgari ücret sonrası :D

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi