chewenus chewenus#3000 Katılım 11 Ara 2022 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Şehir Adana 21 Şub 2023 #1 Discord Hesabımda Kendime Ait Olmayan Bir Numara Kullanıyorum Bir Siteden Aldım ABD Numarası Hesabımın Kapanma İhtimali Varmıdır Son düzenleme: 21 Şub 2023
Discord Hesabımda Kendime Ait Olmayan Bir Numara Kullanıyorum Bir Siteden Aldım ABD Numarası Hesabımın Kapanma İhtimali Varmıdır
onwr onwr#1000 Katılım 6 May 2022 Mesajlar 523 Tepkime puanı 105 Şehir Antalya 21 Şub 2023 #2 chewenus' Alıntı: Discord Hesabımda Kendime Ait Olmayan Parayla Bir Siteden Aldığım ABD Numaram Var Bu Yüzden Hesabım Kapanırmı? İhtimal Varmı Genişletmek için tıkla ... Dostum, Kendi me ait olmayan para ile diyorsun ne parası bu anlamadım ?
chewenus' Alıntı: Discord Hesabımda Kendime Ait Olmayan Parayla Bir Siteden Aldığım ABD Numaram Var Bu Yüzden Hesabım Kapanırmı? İhtimal Varmı Genişletmek için tıkla ... Dostum, Kendi me ait olmayan para ile diyorsun ne parası bu anlamadım ?
Konu Sahibi chewenus chewenus#3000 Katılım 11 Ara 2022 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Şehir Adana 21 Şub 2023 Konu Sahibi #3 onwr' Alıntı: Dostum, Kendi me ait olmayan para ile diyorsun ne parası bu anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... yanlış yazmışım pardon
onwr' Alıntı: Dostum, Kendi me ait olmayan para ile diyorsun ne parası bu anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... yanlış yazmışım pardon
ToxiL toxil2 Katılım 20 Şub 2022 Mesajlar 466 Tepkime puanı 227 Şehir Bursa 21 Şub 2023 #4 chewenus' Alıntı: Discord Hesabımda Kendime Ait Olmayan Bir Numara Kullanıyorum Bir Siteden Aldım ABD Numarası Hesabımın Kapanma İhtimali Varmıdır Genişletmek için tıkla ... Hiç bir şey olmaz - Kısaca kapanmaz.
chewenus' Alıntı: Discord Hesabımda Kendime Ait Olmayan Bir Numara Kullanıyorum Bir Siteden Aldım ABD Numarası Hesabımın Kapanma İhtimali Varmıdır Genişletmek için tıkla ... Hiç bir şey olmaz - Kısaca kapanmaz.
Almostt !Almostt#0001 Katılım 8 Mar 2023 Mesajlar 19 Tepkime puanı 1 Şehir Kocaeli 12 Mar 2023 #5 kapanmaz ama başka biri aynı numara ile hesap açarsa hesabın yeni numara ister