- yok
Dün gece dalgınlıkla rat dosyası indirdim ve rat yedim birçok hesabım çalındı buna discord da dahil çalan eleman mail adreslerime de erişimi olduğu için hesabın mailini kullanarak hesabın bilgilerini değiştirmiş. Hesabın maili değiştirdikten sonra gitmiş orijinal milin üstüne başka discord hesabı açmış ve 2 adımlı doğrulama koymu fakat kodlar bana gelmiyor elimde mail olsa bile hesaba erişemiyorum.
Elimdeki bilgiler ile discorda destek ticketı açtım fakat bana hala geri dönüş yapmadılar biraz önce discord twitter hesaplarına da özelden yapabileceğim başka bir şey var mı ?
Gerçekten elim kolum bağlandı bir şey yapamıyorum discord destek neden bu kadar ilgisiz riot ve steam hesaplarımı çoktan aldım fakat epic games ve discord hesaplarımı hala alamadım.
Elimdeki bilgiler ile discorda destek ticketı açtım fakat bana hala geri dönüş yapmadılar biraz önce discord twitter hesaplarına da özelden yapabileceğim başka bir şey var mı ?
Gerçekten elim kolum bağlandı bir şey yapamıyorum discord destek neden bu kadar ilgisiz riot ve steam hesaplarımı çoktan aldım fakat epic games ve discord hesaplarımı hala alamadım.