Rehber Discord Durumda Netflix,Youtube,Facebook,Yabancıdizi.pw Oynuyor/İzliyor Nasıl Yapılır.

Lygriz#0201
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere güzel bir uygulama hakkında bilgi vereceğim. Uygulamamızın ismi PreMid hiç merak etmeyin hesabınızın çalınma gibi riski yok onaylı bir uygulama. Uygulama altta gördüğünüz resimlerde ki şeyi yapıyor.
premid.png
premid2.png

Gördüğünüz gibi bu şekilde Oynuyor kısmında gözükür. Uygulamayı kurmak çok basit alttaki adımları takip ederek sizde bu şekilde Oyun Etkinlik kısmınızı gösterebilirsiniz.

Nasıl Kurulur.

1.
Sitesine giriyoruz. Sizin işletim sisteminiz hangisiyse onu seçin ve reklamları geçin uygulama otomatik olarak inecektir.

1644769362638.png

2. Uygulamayı indirip kurduktan sonra. Aynı sitede altta bulunan Eklenti kısmına gidip Tarayıcınız hangisi ise onu seçiyorsunuz.
1644769504667.png

2. Yönlendirdiği sayfadan Chrome'a ekle/Opera'a ekle yazan kısıma basıyorsunuz. Ve tarayıcınıza eklentiyi ekliyorsunuz. (Benim opera olduğu için ben böyle gözüküyor)
1644769678224.png

3.

Discordunuzu otomatik olarak eşliyor ve tarayıcınızdan dilediğiniz gibi kontrol edebiliyorsunuz. Yeni siteler eklemek isterseniz alt tarafta çıkan Servis mağazası kısmından dilediğiniz siteyi ekleyebilirsiniz.
1644769918489.png

Umarım yararlı bir konu olmuştur, eğer yardım edebildiysem sevindim. Herkese iyi günler iyi haftalar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Mangudai

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Eline sağlık hocam yararlı konu. İyi Forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Lygriz
Auxiliator#0002
Eline sağlık hocam. İyi forumlar :D

• Beğen
Tepkiler: Lygriz
Troubled#3051
Teşekkürler. İyi Forumlar

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi