Satış Discord Doğrulamalı Kayıt Botu

zedyn.js
Botun amacı nedir?

>
Bu bot ile sunucunuza kayıt olmak isteyen üyeleri güvenlik amacıyla bir doğrulamadan geçirebilirsiniz, ayarladığınız kayıt kanalında bot belirlediğiniz mesajı gönderir ve mesaja bir buton ekler.

> Butona tıklandığında doğrulama kodu olan bir embed mesajı ve altında da rastgele kodlar olan butonlar gönderir, kullanıcı doğru olan butona tıklar ise kayıt olur, yanlış butona tıklar ise kayıt olamaz.

Ödeme yöntemi ve teslimat süreci?

>
Sadece Papara üzerinden ödeme alıyorum, yoğunluğa bağlı olarak teslimat süresi değişiklik gösterebilir fakat ortalama 1-3 saat içerisinde .rar olarak Discord üzerinden teslimat sağlamaktayım.

Fiyat: 30 / 20₺

* ek ücret ödeyerek değişiklikler yapılabilir.
* sadece kaynak kodları teslim edilecektir, kurulumda yardım edilir fakat host (7/24) işleminden tarafım sorumlu değildir.

image1.png

image2.png

image3.png

image4.png

!Edip#0170
ben aldım 1 dakika içinde teslimat yapıldı ve çok ilgili arkadaş. eline sağlık tekrardan

• Beğen
Tepkiler: zedyn
onwr#1000
Botun amacı nedir?

>
Bu bot ile sunucunuza kayıt olmak isteyen üyeleri güvenlik amacıyla bir doğrulamadan geçirebilirsiniz, ayarladığınız kayıt kanalında bot belirlediğiniz mesajı gönderir ve mesaja bir buton ekler.

> Butona tıklandığında doğrulama kodu olan bir embed mesajı ve altında da rastgele kodlar olan butonlar gönderir, kullanıcı doğru olan butona tıklar ise kayıt olur, yanlış butona tıklar ise kayıt olamaz.

Ödeme yöntemi ve teslimat süreci?

>
Sadece Papara üzerinden ödeme alıyorum, yoğunluğa bağlı olarak teslimat süresi değişiklik gösterebilir fakat ortalama 1-3 saat içerisinde .rar olarak Discord üzerinden teslimat sağlamaktayım.

Fiyat: 30 / 20₺

* ek ücret ödeyerek değişiklikler yapılabilir.
* sadece kaynak kodları teslim edilecektir, kurulumda yardım edilir fakat host (7/24) işleminden tarafım sorumlu değildir.

Ekli dosyayı görüntüle 4428

Ekli dosyayı görüntüle 4429

Ekli dosyayı görüntüle 4430

Ekli dosyayı görüntüle 4431
Cok güzel, Elinize saglık.

• Beğen
xd. lips#0001
Güzele benziyor. Başarılar dilerim, iyi satışlar.

• Beğen

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.

• Kalp
Araz#6029
Merhaba. Buna benzer bir bot istiyorum, sadece küçük farklı ayrıntıları var. Bana Discord üzerinden ulaşabilir misiniz?

Konu Sahibi
zedyn
zedyn.js
Tabi, DM geçelim.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi