Satılık DİSCORD discord.gg/sexturkey URLSİ SATILIKTIR

maskotxd
URL
discord.gg/sexturkey
URL'nin kullanım sayısı
10
Fiyat
Fiyat konusunda anlaşırız. ₺
Pazarlık
Var
Takas
Yok
Selam, başlıktan da gördüğünüz gibi "DİSCORD discord.gg/sexturkey URLSİ SATILIKTIR" URL'yi satın almak isteyen varsa Discord'dan bana ulaşabilir. Fiyat konusunda henüz bir fiyat belirlemedim, bilgi almak isteyenler de Discord'dan ulaşabilir. Discord aşağıda bulunuyor, iyi günler.

URL Hakkında Görüşüm : Eğer bir NSFW sunucusu açacaksanız kesinlikle öneririm, hiç bir şekilde NSFW sunucusunu açmadığım halde 10 kullanım oldu. Yani açsanız garanti URL'yi şahlandırırsınız.

Discord : Maskot#4024

Konu Sahibi
Maskot
maskotxd
Çok uçuk fiyat verme gibi bi fikrim yok, 50 TL'ye bile salabilirim. Sadece alacak kişi bana Dİscord'dan istek atsın ve konuya yorum olarak istek attığını belirtsin ve Discord kullanıcı adını da yazsın.

path#0003
Çok uçuk fiyat verme gibi bi fikrim yok, 50 TL'ye bile salabilirim. Sadece alacak kişi bana Dİscord'dan istek atsın ve konuya yorum olarak istek attığını belirtsin ve Discord kullanıcı adını da yazsın.
Burdan para kazandırabilirim istersen ortak nsfw yürütebiliriz

Konu Sahibi
Maskot
maskotxd
ek olarak url günden güne daha fazla üye çekiyor, sunucu nsfw sunucusu olarak açık olmamasına rağmen. urlnin anlık kullanımı aşağıdaki fotoğrafta yazıyor.

1685801073570.png

Konu Sahibi
Maskot
maskotxd
url'nin anlık güncel kullanımı aşağıdaki görselde yer alıyor, alıcılar Discord'dan arkadaşlık isteği yollasın konuya da Discord kullanıcı adını yazsın.

1685911831557.png

Konu Sahibi
Maskot
maskotxd
sadece urlyi veya url ile sunucuyu almak isteyen varsa fiyatlar şu şekildedir. sadece url : 50 tl, url ve sunucu : 75 tl

url'nin anlık kullanım sayısı aşağıda yer alıyor.

1686070132866.png

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi