Yardım Discord Botum İçin Öneri!

! aKsamci </>#0086
Herkese Merhaba,
Tamamen eğlence odaklı bir bot kodlamaya karar verdim fakat içinde 2 3 adet komut var nasıl bir komut ekleyebilirim isteklerinizi ve şöyle olursa daha iyi olabilir dediğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler

Queaxtra#6164
Hocam bot public olursa owo botun da ki gibi kumar sistemi ekleyebilirsin. Bu botunun etkileşimini arttırır. Başka bir komut fikri yok aklımda. Gereksiz komut eklemeni tavsiye etmem. Kullanılcak komutlar olsun yeter. Kolay gelsin 🎈

Konu Sahibi
aksamci
! aKsamci </>#0086
tamamdır hocam teşekkürler not aldım .

harryzzers#7700
Merhaba, umarım başkalarının fikirlerini kopyalamaz ve kendi botunuzu oluşturursunuz. Sağda solda gezen hazır altyapı kullanarak kendini developer sananlar var, umarım siz kendiniz olursunuz. Başarılar dilerim.

Queaxtra#6164
Merhaba, umarım başkalarının fikirlerini kopyalamaz ve kendi botunuzu oluşturursunuz. Sağda solda gezen hazır altyapı kullanarak kendini developer sananlar var, umarım siz kendiniz olursunuz. Başarılar dilerim.
Hocam zaten bu tarz botlar Github üzerinde paylaşılmış durumda. Yani herkes istediği gibi fikri kopyalayabilir. Önemli olan bu botlardan farklı komutların olmasıdır. Eğer ki arkadaş bu komutlardan daha gelişmiş yaparsa kullanılma ihtimali olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Tequila

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi