Satılık Discord 1050 Kişilik Sunucu

Unknown#0000
Fiyat
125 ₺
Sunucu adı
Bedava Hediye
Sunucu açılma tarihi
27 Mar 2023
Sunucudaki takviye sayısı
0
Sunucudaki üye sayısı
1300
Sunucudaki ortalama aktif üye sayısı
200
Pazarlık
Yok
Takas
Var
Takas olarak güzel bir sunucu olabilir veya owo olabilir fakat ilk siz teslim edersiniz. Owo olarak 15M owo ediyor.

・Toplam Üye Sayısı : 1050

・Toplam Çevrimiçi Üye Sayısı : 100-300
・Toplam Boost Sayısı : 0

・Sunucu Hakkında Bilgilendirme ;

Üyeler gerçek üyedir. Herhangi bir bot basımı olmamıştır. Türk & Yabancı karışıktır. Token yoktur. Sunucu kitlesi biraz vardır. Türk kitlesi güzeldir. Çekilişlerde 30-40 küsür aktiflik alıyor 1 günde. Sunucuyu kullanmaya başlarsanız aktifleştirirseniz bu sayı elbet artar. Sunucu şuan boş duruyor. Çekiliş şartlarını yapan bir kitle var.

・Sunucu Neden Satılıyor ? ;

Sunucu kısa bir süre önce satın alındı. Kullanmak istiyorduk lakin şu sıra biraz işlerimiz olduğu için çok aktiflik sağlayamayacağımızı düşündük ve satma kararı aldık.

・Fiyat Uygunluğu Hakkında Bilgilendirme ;

Fiyat gayet uygundur hesaplanarak bu fiyat biçilmiştir. İsterseniz nasıl hesapladık bunu sizlere gösterelim.

1K Token Sunucular Yaklaşık 50-60 küsür civarında fakat 1k sunucu satan pek çok yok daha yüksek sunucular satıyorlar. Bizim sunucumuz token veyahut bot değildir. Bu yüzden 1K üstünden hesaplarsak 80-90 TL civarı tutuyor.

Gördüğünüz gibi 113 TL tutuyor. Sunucu kitlesi biraz olsun olduğundan ve çekilişlerde aktiflik sağlandığından 150-175 TL gayet uygun bir fiyattır. Sunucuyu aktif kullanabilsek biz bu sunucuyu aktif kullanmaya çalışacağız. Sunucu kitlesi büyüdükçe veya başka değişimler oldukça ilan bilgilerini değiştireceğiz ve fiyatta değişecektir. Sunucuyu büyütürsek fiyat artacaktır.

Arı Paketim © 2015-2023

Son düzenleme:
Cear#4432
Discord bırakabilir misin sunucuyu görmek istiyorum?

Warui#4004
discord bırakabilmisiniz sunucuya bakmak istiyorum

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi