BeakMaySS BeakMayS#3999 Katılım 5 Ara 2022 Mesajlar 88 Tepkime puanı 19 Şehir Kırklareli 9 Ara 2022 #1 TEKRAR ROZET GELECEKMİ? Rozetin adı değiştiğinde belki tekrar gelebileceğini fakat kesin olmadığını belirttiler, fakat sizede bildirmek istedim. Bu tarz bilgilendirmeleri beğendiyseniz bi "Eline Sağlık" yorumu alırım iyi günler. Tepkiler: Tequila
TEKRAR ROZET GELECEKMİ? Rozetin adı değiştiğinde belki tekrar gelebileceğini fakat kesin olmadığını belirttiler, fakat sizede bildirmek istedim. Bu tarz bilgilendirmeleri beğendiyseniz bi "Eline Sağlık" yorumu alırım iyi günler.
Shop ScyllaShop#0001 Katılım 5 Ara 2022 Mesajlar 8 Tepkime puanı 3 Şehir Yurtdışı 9 Ara 2022 #2 Kaynak paylaşırmısınız?
Konu Sahibi BeakMaySS BeakMayS#3999 Katılım 5 Ara 2022 Mesajlar 88 Tepkime puanı 19 Şehir Kırklareli 9 Ara 2022 Konu Sahibi #3 Shop' Alıntı: Kaynak paylaşırmısınız? Genişletmek için tıkla ... discord.gg/discord-developers bu adreste duyurulara göz atabilirsin.
Shop' Alıntı: Kaynak paylaşırmısınız? Genişletmek için tıkla ... discord.gg/discord-developers bu adreste duyurulara göz atabilirsin.
Shop ScyllaShop#0001 Katılım 5 Ara 2022 Mesajlar 8 Tepkime puanı 3 Şehir Yurtdışı 9 Ara 2022 #4 Teşekkürler elinize sağlık Tepkiler: BeakMaySS
Konu Sahibi BeakMaySS BeakMayS#3999 Katılım 5 Ara 2022 Mesajlar 88 Tepkime puanı 19 Şehir Kırklareli 9 Ara 2022 Konu Sahibi #5 Shop' Alıntı: Teşekkürler elinize sağlık Genişletmek için tıkla ...
Tequila harryzzers#7700 Katılım 19 Eyl 2021 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 424 Şehir Yurtdışı 9 Ara 2022 #6 Bilgi için teşekkürler, iyi forumlar. Tepkiler: BeakMaySS
rotwex rotwex#0001 Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 482 Tepkime puanı 96 Şehir Yurtdışı 9 Ara 2022 #7 BeakMaySS' Alıntı: TEKRAR ROZET GELECEKMİ? Rozetin adı değiştiğinde belki tekrar gelebileceğini fakat kesin olmadığını belirttiler, fakat sizede bildirmek istedim. Bu tarz bilgilendirmeleri beğendiyseniz bi "Eline Sağlık" yorumu alırım iyi günler. Genişletmek için tıkla ... Yüksek ihtimalle gelmez ama bilemiyorum.
BeakMaySS' Alıntı: TEKRAR ROZET GELECEKMİ? Rozetin adı değiştiğinde belki tekrar gelebileceğini fakat kesin olmadığını belirttiler, fakat sizede bildirmek istedim. Bu tarz bilgilendirmeleri beğendiyseniz bi "Eline Sağlık" yorumu alırım iyi günler. Genişletmek için tıkla ... Yüksek ihtimalle gelmez ama bilemiyorum.
Konu Sahibi BeakMaySS BeakMayS#3999 Katılım 5 Ara 2022 Mesajlar 88 Tepkime puanı 19 Şehir Kırklareli 9 Ara 2022 Konu Sahibi #8 rotwex' Alıntı: Yüksek ihtimalle gelmez ama bilemiyorum. Genişletmek için tıkla ... discord hergün şaşırtıyo onuda getirir bence.
rotwex' Alıntı: Yüksek ihtimalle gelmez ama bilemiyorum. Genişletmek için tıkla ... discord hergün şaşırtıyo onuda getirir bence.
rotwex rotwex#0001 Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 482 Tepkime puanı 96 Şehir Yurtdışı 9 Ara 2022 #9 BeakMaySS' Alıntı: discord hergün şaşırtıyo onuda getirir bence. Genişletmek için tıkla ... Rozetin ismi "Erken onaylanan geliştirici" olmuştu. Erken dönem destekçisi rozeti gibi buda gelmez dedigim gibi Tepkiler: BeakMaySS
BeakMaySS' Alıntı: discord hergün şaşırtıyo onuda getirir bence. Genişletmek için tıkla ... Rozetin ismi "Erken onaylanan geliştirici" olmuştu. Erken dönem destekçisi rozeti gibi buda gelmez dedigim gibi
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,692 Tepkime puanı 1,048 Şehir Samsun 9 Ara 2022 #10 Geleceğini pek sanmıyorum, Onaylı Moderatör rozetinde yaptıkları gibi yalnızca isim değişikliği yapıp bırakacaklar diye düşünüyorum.
Geleceğini pek sanmıyorum, Onaylı Moderatör rozetinde yaptıkları gibi yalnızca isim değişikliği yapıp bırakacaklar diye düşünüyorum.