Şikayet dctoken.store - kuwahx ve greenfn'den şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ARES#12312
Şikayetçi Olduğunuz Üye
@kuwahx
Şikayet Nedeni
Dolandırıcı
Şikayet ile İlgili Konu Linki
https://dcturkiye.com/konular/dctoken-store-en-iyi-ve-ucuz-discord-token-hizmeti-bedava-token-kazanma-sistemi-aktif.10462/
15 Yaşında 2 tane velet toplanmış 1 hosting alalım 1 domain alalım milleti tokatlayalım peşine düşmüş.

Bayram harçlığım olsun önemli değil 1 paket sigara alrısınız içersiniz

Aşağıdaki resimdende göreceğiniz üzere ve konuda yazılana göre aged mail erişimli token sattıklarını dile getirdiler bende discord sunucularına girerek 8 adet stok göründüğünü hepsini alacağımı söyledim
Utku atılkan adlı şahısın hesabına 50 TL gibi komik bir rakam gönderdikten sonra bir 15 dakika sonra bakiyeyi hesabıma tanımladı.

Kendisine nasıl sipariş oluşturacağımı sorduğumda şuanda servisler pasif birşey alamazsınız diye saçma bir cevap aldım :D

Az once konu sahibi Kuwahx denen veledi zina tickete dönüş yaptı ve yaşanılan bu durumu anlattım kendisi iade veya manuel bir şekilde tokenlerin teslimatını sordum saçma saçma bahaneler sundu :D

DİPNOT : Kesinlikle paranın derdiğinde değilim 1 ayda 60k 70k gibi bir para kazanıyorum amacım bu kahpelerin milleti dolandırmamasıdır.

1712774615546.png

1712774624256.png

1712774632938.png

Kuwahx

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
kuwahx
Konuda Dolandırıcılık gibi bir eylem söz konusu değildir . ban yeme sebebiniz hakaretlerinizdir. sitede hala kullanilabilir ve çekilebilir bakiyeniz durmaktadır ayrıca siteye freeddos kullanıp ddos atmak hiç etik bir hareket değil

Konu Sahibi
ARES#12312
Konuda Dolandırıcılık gibi bir eylem söz konusu değildir . ban yeme sebebiniz hakaretlerinizdir. sitede hala kullanilabilir ve çekilebilir bakiyeniz durmaktadır ayrıca siteye freeddos kullanıp ddos atmak hiç etik bir hareket değil
kardeş bir tane tekel 2000 alıp içsenize gerçi oda 55 tl fakir pezevenkler sizi resim ortada hakaret yok

rowsvip
arkadaşa hak veriyorum gerçekten çok ilgisizler konuşmalarıda a1 türkçe hiçbirşey anlaşılmıyor dün ticket 3 gündür açık doğru düzgün bakmıyorlar.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    73.7 KB · Görüntüleme: 58

dawu

Yönetici
dawu.
@yunusdemirq Öncelikle forum içerisindeki üslubunuza dikkat edin, burası dingonun ahırı değil. Daha bir şey sonuçlanmadan karşı tarafa demediğinizi bırakmamışsınız.

@Kuwahx Müşteri bakiye yüklemesi gerektiğinde hizmetin aktif olduğunu gösteriyorsa ve sitede servislerin pasif olduğuna dair bir bildiri bulunmuyorsa, bu durumda müşteri bakiye yükledikten sonra servislerin pasif olduğunu söylemek yanlıştır. Arkadaşınız servislerin pasif olduğunu söylüyor, siz belirtilen hizmette stok olmadığını söylüyorsunuz. Ayrıca karşı taraf görünene göre size herhangi bir hakaret etmemiş, eğer hizmet sağlamak istemiyorsanız müşteriye para iadesi geçmeniz gerekmektedir.

@Kuwahx İade veya telafi geçebilir misiniz?

Kuwahx

Dolandırıcı
kuwahx
@yunusdemirq Öncelikle forum içerisindeki üslubunuza dikkat edin, burası dingonun ahırı değil. Daha bir şey sonuçlanmadan karşı tarafa demediğinizi bırakmamışsınız.

@Kuwahx Müşteri bakiye yüklemesi gerektiğinde hizmetin aktif olduğunu gösteriyorsa ve sitede servislerin pasif olduğuna dair bir bildiri bulunmuyorsa, bu durumda müşteri bakiye yükledikten sonra servislerin pasif olduğunu söylemek yanlıştır. Arkadaşınız servislerin pasif olduğunu söylüyor, siz belirtilen hizmette stok olmadığını söylüyorsunuz. Ayrıca karşı taraf görünene göre size herhangi bir hakaret etmemiş, eğer hizmet sağlamak istemiyorsanız müşteriye para iadesi geçmeniz gerekmektedir.

@Kuwahx İade veya telafi geçebilir misiniz?
normalde para iadesi olmadığı para ekleme kısmında yazmaktadır ve para yüklerken bunu onaylarlar ama genede para iadesi yapmak için iban istediğimizde bize hakaret ettiği için sunucudan ban yemiştir hala sitede çekilebilir bakiyesi bulunmaktadır ayrıca sitede 10+ aktif olduğu için değerler anlık olarak değişmektedir ve bu para yükleme bölmünde yazan kurallardan birtanesidir

dawu

Yönetici
dawu.
Tüketici hakem heyetine göre genellikle müşteriler 14 gün cayma hakkına sahiptir. Bu sebeple sitenizin bakiye yükleme kısmına iade yoktur yazmanız bir şey değiştirmiyor. Ayrıca ödemeyi site üzerinden değil, discorddan ibanınıza göndertiyorsunuz. İade için iban isteyip, tarafınıza karşı hakaret edilme gibi bir durum söz konusuysa konuya ekran görüntülerini ekleyiniz.

Konu Sahibi
ARES#12312
normalde para iadesi olmadığı para ekleme kısmında yazmaktadır ve para yüklerken bunu onaylarlar ama genede para iadesi yapmak için iban istediğimizde bize hakaret ettiği için sunucudan ban yemiştir hala sitede çekilebilir bakiyesi bulunmaktadır ayrıca sitede 10+ aktif olduğu için değerler anlık olarak değişmektedir ve bu para yükleme bölmünde yazan kurallardan birtanesidir
dostum sende nasıl bir kafa var ? benden ne zaman iban istediniz la :D iade kuralları okudunuzmu dedin çıktın gittin

Konu Sahibi
ARES#12312
Tüketici hakem heyetine göre genellikle müşteriler 14 gün cayma hakkına sahiptir. Bu sebeple sitenizin bakiye yükleme kısmına iade yoktur yazmanız bir şey değiştirmiyor. Ayrıca ödemeyi site üzerinden değil, discorddan ibanınıza göndertiyorsunuz. İade için iban isteyip, tarafınıza karşı hakaret edilme gibi bir durum söz konusuysa konuya ekran görüntülerini ekleyiniz.
şikayetçi olduğum velet arkadaşımız muhtemelen çoklu kişilik hastası çünkü ''iban istediğimizde bize hakaret etti '' gibi bir cümle kurması bunun göstergesi. Aramızda böyle bir konuşma geçmedi bile bu yüzden bu şahısın banlanmasını talep etmekteyim.

Kuwahx

Dolandırıcı
kuwahx
şikayetçi olduğum velet arkadaşımız muhtemelen çoklu kişilik hastası çünkü ''iban istediğimizde bize hakaret etti '' gibi bir cümle kurması bunun göstergesi. Aramızda böyle bir konuşma geçmedi bile bu yüzden bu şahısın banlanmasını talep etmekteyim.
anlıyorum

dawu

Yönetici
dawu.
@yunusdemirq sizi son kez uyarıyorum, üslubunuza dikkat edin. Bir daha hakaret etmeniz durumunda konuya bakılmadan forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılacaksınız.

@Kuwahx mesajıma yanıt bekliyorum, tarafınıza hakaret edildiyse konuya ekran görüntülerini ekleyiniz. Ayrıca iade veya telafi geçebilir misiniz?

Kuwahx

Dolandırıcı
kuwahx
@yunusdemirq sizi son kez uyarıyorum, üslubunuza dikkat edin. Bir daha hakaret etmeniz durumunda konuya bakılmadan forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılacaksınız.

@Kuwahx mesajıma yanıt bekliyorum, tarafınıza hakaret edildiyse konuya ekran görüntülerini ekleyiniz. Ayrıca iade veya telafi geçebilir misiniz?
tehdit uslubu demek istedim ayrıca siteye saldırı yapması

Kuwahx

Dolandırıcı
kuwahx
siteden para çekilmez sitede hala parası durmaktadır. alcağı üründe stok kalmamıştır diğer ürünlerden alabilir.

dawu

Yönetici
dawu.
@Kuwahx hakaret ve tehdit uslübu farklı şeyler. Ekran görüntülerinde size karşı kullanılan üslubu görebilmekteyim, konuya lütfen iban istediğinizde size karşı kullanılan tehdit üslubunun ekran görüntüsünü ekleyiniz. Belirttiğim gibi; yüklenen bakiye çekilmez yazmanız bir şey değiştirmiyor, mağduriyet var ise müşteri cayma hakkını kullanabilir. Şuan iade geçmeniz ya da telafi sağlamanız gerekiyor.

Konu Sahibi
ARES#12312
@Kuwahx hakaret ve tehdit uslübu farklı şeyler. Ekran görüntülerinde size karşı kullanılan üslubu görebilmekteyim, konuya lütfen iban istediğinizde size karşı kullanılan tehdit üslubunun ekran görüntüsünü ekleyiniz. Belirttiğim gibi; yüklenen bakiye çekilmez yazmanız bir şey değiştirmiyor, mağduriyet var ise müşteri cayma hakkını kullanabilir. Şuan iade geçmeniz ya da telafi sağlamanız gerekiyor.
kişiyi daha fazla tutmanıza gerek yok diye düşünüyorum iade vb durum yok tamamen kendi hayal dünyasında yaşan küçük bir kardeşimizdir bu kişi.

Banlarsanız sevinirim.

dawu

Yönetici
dawu.
@Kuwahx aktif olup yanıt vermiyorsunuz, son kez soruyorum; iade veya telafi sağlayacak mısınız?

dawu

Yönetici
dawu.
@Kuwahx Aktif olup yanıt vermediğiniz, iade veya telafi sağlamadığınız için forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılıp, dolandırıcı olarak işaretlendiniz.

@yunusdemirq siz de konu içerisindeki aşağılayıcı konuşma ve hakaretleriniz nedeniyle 1 hafta uzaklaştırıldınız.

Konu kilitlenmiştir, herkese iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi