Şikayet DCPANELİM {DOLANDIRICI}

Utku5922

Bu kullanıcı, şikayetlerden dolayı sistem tarafından işaretlendi. Ticaret yaparken dikkatli olun!
utkuozturk7
Şikayetçi Olduğunuz Üye
@dcpanelim
Şikayet Nedeni
dolandırıcı
Şikayet ile İlgili Konu Linki
https://dcturkiye.com/konular/turkiyenin-discord-servisleri-anlik-hizmetler-vip-class.11032/
selam 1 hafta önce aldığım 3 aylık 14x boost hayla teslim edilmedi sürekli 2 güne stok gelicek diğor sonra cevap vermiytor kafası eserse cevap veriyor kolaysa sen yap fln diğor bi engellemediği kaldı destek ekibi fln çöp almanızı kesinlikle ve kesinlikle öndermem kanıt vs. mevcuttur isterseniz atabilirim.

ghostshopp
1. Olarak arkadaş stok yok iken aldı ve teslimatı bugün yapıldı:
sorun çözülmüştür. iyi günler

Konu Sahibi
Utku5922

Utku5922

Bu kullanıcı, şikayetlerden dolayı sistem tarafından işaretlendi. Ticaret yaparken dikkatli olun!
utkuozturk7
sorun çözüldümü .d

1718360912565.png
1718360922763.png
1718360934707.png

Konu Sahibi
Utku5922

Utku5922

utkuozturk7
ve stok varken aldım arkadaş siteye yazmamış herhangibir duyur fln da yok arkadaş boostlarımı basmıyorken bile hayla nedense boostlara indirim getiriyor kapmanya fln yapıyor stok 2 güne gelcek diğor gelmior dahada uzatıyor

By_Nayus
Bende Boostlu token almıştım kullanıp verdi iade felanda yapmadı gününü bekledim bütün tokenleri patlatmıştı bende şikayetciyim.

• Beğen
Tepkiler: Utku5922
By_Nayus
selam 1 hafta önce aldığım 3 aylık 14x boost hayla teslim edilmedi sürekli 2 güne stok gelicek diğor sonra cevap vermiytor kafası eserse cevap veriyor kolaysa sen yap fln diğor bi engellemediği kaldı destek ekibi fln çöp almanızı kesinlikle ve kesinlikle öndermem kanıt vs. mevcuttur isterseniz atabilirim.
Bende Boostlu token almıştım kullanıp verdi iade felanda yapmadı gününü bekledim bütün tokenleri patlatmıştı bende şikayetciyim.
arkadaşımda çekilişi kazanıyor stok yok diye 1ay+ süre bekletiyor 1.si stok yoksa niye bekletion niye çekiliş edion? Stoğu olmayan şeyi niye satıyor bide bende satayım o zaman 10 TL den 3 aylık ama stok yok olurmu öyle

• Beğen
Tepkiler: Utku5922
Konu Sahibi
Utku5922

Utku5922

utkuozturk7
arkadaşımda çekilişi kazanıyor stok yok diye 1ay+ süre bekletiyor 1.si stok yoksa niye bekletion niye çekiliş edion? Stoğu olmayan şeyi niye satıyor bide bende satayım o zaman 10 TL den 3 aylık ama stok yok olurmu öyle
Ve ayrıca arkadaşın eski ismi (ghostmarket) de dolandırcıydı 5m owo karşılığı 3 gün everli reklam aldım 1. gün sonunda engelleyip sw den reklam kanalını sildi

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi