Çöp Kutusu Dc Turkiye Sitesinde Tc Kimlik Numaralarımızın Herkese Açık Olma Durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trickster#0033
Sitede ''Tc Kimlik Doğrula'' kısmından kendi tc kimlik numaranızı gönderip hesabınızı onaylatırken gizlilik tercihlerinde otomatik olarak ''Kimliğinizi kimler görüntüleyebilir'' kısmı (Tüm ziyaretçiler görüntüleyebilir) olarak ayarlanıyor , gizli yapmak için sizin değiştirmeniz gerekiyor bu problemi bilmeyen üyeler büyük sıkıntılar yaşayabilir ve bu neden gizli olarak değil de tüm ziyaretçilere açık olabilir diye ayarlı geliyor onu da anlamış değilim herkesin dikkatli olmasını ve yetkililerden bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum.

Dipnot : Bana bir arkadaşın kimlik bilgilerimi göndermesi ile anladım bu durumu sizde yaşamazsınız umarım bu arada yardımcı olduğu için teşekkür ederim o arkadaşa.

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
O ayarda yalnızca isim soyisim herkese açık bir şekilde gözüküyor, TC kimlik numarası değil.

Konu Sahibi
trickster
Trickster#0033
O ayarda yalnızca isim soyisim herkese açık bir şekilde gözüküyor, TC kimlik numarası değil.
Yaşadığım durumu anlattım haberim bile yok bak o ayarlardan arkadaş sağ olsun bütün kimlik bilgilerimi bana atarak uyardı sizce ben mi açık yaptım kimlik bilgilerimi ? otomatik olarak öyle ayarlıydı düzeltilmesini talep ediyorum.

nowongame
Merhaba,
Profiliniz bu şekilde gözükmektedir. Herhangi bir kimlik bilgisi gözükmemekte.
Ek olarak bu tarz konular için açmalısınız. Bu şekilde yardım almaktan çok marka karalamasını hedeflemektesiniz.
Konu kilit.

1663492288701.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi
  • Discord bilgisayar uygulamasında sol üstteki Discord logosuna 15 kere tıklarsanız bir anime kızı Discord adını söyler ve her Discord'u açtığınızda bunu tekrarlar.