Yetkili Arıyorum Dark: Yetkili Alım

minikago
Sayın Topluluk Üyeleri,

Dark Bot hizmet kalitesini artırmak ve Discord sunucumuzdaki kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla yetkili alımı yeniden açılmıştır. Aktif yetkililere ihtiyacımız vardır. Eğer Discord sunucumuzda aktif, yardımsever ve Dark Bot'u etkin bir şekilde kullanma konusunda deneyimliyseniz, ekibimize katılmanız için sizi başvuruya davet ediyoruz.

Başvuru Şartları:
- En az 13 yaşında olmak.
- Sunucumuzdaki genel kurallara uyum sağlayabilecek yetkinlikte olmak.
- Dark Bot'un temel komutlarını bilmek ve sunucu üyelerine yardımcı olabilecek düzeyde olmak.
- Aktif ve düzenli bir şekilde sunucuda bulunmak.

Başvuru Süreci:
1. Başvurularınızı üzerinden yapabilirsiniz.
2. Başvuru formunda verilen bilgilerin doğru ve eksiksiz olduğundan emin olunuz.
3. Başvurunuzu tamamladıktan sonra, yönetim ekibimiz başvurunuzu değerlendirecek ve tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır.

Notlar:
- Başvuruların değerlendirilme süresi değişkenlik gösterebilir, lütfen sabırlı olunuz.
- Başvurunuzun kabul edilmesi durumunda, belirli bir deneme sürecine tabi tutulabilirsiniz.
- Yetkili olmanız durumunda, sunucumuzdaki sorumluluklarınızı ve görevlerinizi etkin bir şekilde yerine getirmeniz beklenmektedir.

Dark Bot ve sunucumuzdaki diğer detaylar hakkında daha fazla bilgi almak için üzerinden sunucumuza katılabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Dark Bot Yönetim Ekibi

samwtbey
Parasiz mi yoksa bir ücret verecekmisiniz bize

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi