doguleten dogulesten Katılım 3 Eyl 2024 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Şehir Eskişehir 4 Eyl 2024 #1 selam 50-60 komutlu eris veya typescript ile çalışan bot yaptırıcam bütçe (kod başı komut başı 100 tl) Tepkiler: Weatrix
selam 50-60 komutlu eris veya typescript ile çalışan bot yaptırıcam bütçe (kod başı komut başı 100 tl)
ArviS arviis. Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 859 Tepkime puanı 129 Şehir İzmir 4 Eyl 2024 #2 doguleten' Alıntı: selam 50-60 komutlu eris veya typescript ile çalışan bot yaptırıcam bütçe (kod başı komut başı 100 tl) Genişletmek için tıkla ... Üniversite için gitmeyecek olsaydım ben yapabilirdim Erisle Sana bir arkadaşımı önereceğim işinin ehli birisi o yapar. Discord nickname'i weatrix eklersen yardımcı olabilir
doguleten' Alıntı: selam 50-60 komutlu eris veya typescript ile çalışan bot yaptırıcam bütçe (kod başı komut başı 100 tl) Genişletmek için tıkla ... Üniversite için gitmeyecek olsaydım ben yapabilirdim Erisle Sana bir arkadaşımı önereceğim işinin ehli birisi o yapar. Discord nickname'i weatrix eklersen yardımcı olabilir
batu33 Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın! Dolandırıcı batu3. Katılım 26 Ağu 2023 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Şehir Ankara 4 Eyl 2024 #3 doguleten' Alıntı: selam 50-60 komutlu eris veya typescript ile çalışan bot yaptırıcam bütçe (kod başı komut başı 100 tl) Genişletmek için tıkla ... discord.gg/kavisyazilim iletisime gecebilirsiniz
doguleten' Alıntı: selam 50-60 komutlu eris veya typescript ile çalışan bot yaptırıcam bütçe (kod başı komut başı 100 tl) Genişletmek için tıkla ... discord.gg/kavisyazilim iletisime gecebilirsiniz
Weatrix weatrix Katılım 25 Eyl 2022 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Şehir Antalya 5 Eyl 2024 #5 doguleten' Alıntı: selam 50-60 komutlu eris veya typescript ile çalışan bot yaptırıcam bütçe (kod başı komut başı 100 tl) Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olabiliceğim bir konuya benziyor discord username: weatrix
doguleten' Alıntı: selam 50-60 komutlu eris veya typescript ile çalışan bot yaptırıcam bütçe (kod başı komut başı 100 tl) Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olabiliceğim bir konuya benziyor discord username: weatrix