- Mordex#0789
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
Selam kıymetli dostlarım, tasarım olaylarında iyi olduğumu hepiniz biliyorsunuzdur; bazılarınız bunu kabul etmek istemesede içten içe iyi olduğumu bildiğinizi biliyorum.
Bugün sizlere tüm yaptığım tasarımların PSD dosyalarını ve MyBB'e dair yaptığım tüm tema tasarımlarının XML dosyalarını sizlere ücretsiz şekilde paylaşacağım.
Birkaç şartım var, tabi direk indirme bağlantılarını koyacağım. Bu şartları yerine getirip, getirmemek sizlerin emeğe saygı düşüncesine kalmış.
Bu zamana kadar birçok kişiye destek oldum, birçok geliştirmelerde yer aldım. Bu tür şeyleri hobi olarak yapmama rağmen birçok güzel köklü ajanslarla çalıştım.
Şimdi bu paketlerin içeriğini biraz belirtmek istiyorum.
- Banner Tasarımları
- Wallpaper Tasarımları
- Rank Tasarımları
- Rütbe Tasarımları
- Vector Tasarımları
- MyBB Temaları
- Tasarımda Kullandığım Tüm Araçlar & Gereçler
ve daha sayamayacağım birçok dosya mevcuttur.
Peki, şartlarım neler?
Aşağıya bıraktığım Youtube videolarına yorum ve beğeni atmanız yeterlidir, teşekkürler.
Evet, indirme bağlantıları aşağıdaki gibidir. Google Cloud üstüne upload edecek olan varsa ettikten sonra bağlantıları bana atsın, konuya eklerim.
Giriş yap veya kayıt ol.
Giriş yap veya kayıt ol.
Giriş yap veya kayıt ol.
Giriş yap veya kayıt ol.
Neyse, sizlere #Captain dostunuzdan hatıra olsun; kendinize hep iyi bakmanız dileğiyle, hoşçakalın!
Not: Bu konuyu başka platformlarda paylaşırken lütfen alıntı olduğunu belirtiniz ve
Giriş yap veya kayıt ol.
bağlantısını konunuza ekleyiniz.