Diğer #Captain

Mordex#0789

Selam kıymetli dostlarım, tasarım olaylarında iyi olduğumu hepiniz biliyorsunuzdur; bazılarınız bunu kabul etmek istemesede içten içe iyi olduğumu bildiğinizi biliyorum.
Bugün sizlere tüm yaptığım tasarımların PSD dosyalarını ve MyBB'e dair yaptığım tüm tema tasarımlarının XML dosyalarını sizlere ücretsiz şekilde paylaşacağım.

Birkaç şartım var, tabi direk indirme bağlantılarını koyacağım. Bu şartları yerine getirip, getirmemek sizlerin emeğe saygı düşüncesine kalmış.
Bu zamana kadar birçok kişiye destek oldum, birçok geliştirmelerde yer aldım. Bu tür şeyleri hobi olarak yapmama rağmen birçok güzel köklü ajanslarla çalıştım.

Şimdi bu paketlerin içeriğini biraz belirtmek istiyorum.
- Banner Tasarımları
- Wallpaper Tasarımları
- Rank Tasarımları
- Rütbe Tasarımları
- Vector Tasarımları
- MyBB Temaları
- Tasarımda Kullandığım Tüm Araçlar & Gereçler
ve daha sayamayacağım birçok dosya mevcuttur.

Peki, şartlarım neler?
Aşağıya bıraktığım Youtube videolarına yorum ve beğeni atmanız yeterlidir, teşekkürler.

Evet, indirme bağlantıları aşağıdaki gibidir. Google Cloud üstüne upload edecek olan varsa ettikten sonra bağlantıları bana atsın, konuya eklerim.

Neyse, sizlere #Captain dostunuzdan hatıra olsun; kendinize hep iyi bakmanız dileğiyle, hoşçakalın!
Not: Bu konuyu başka platformlarda paylaşırken lütfen alıntı olduğunu belirtiniz ve bağlantısını konunuza ekleyiniz.

• Beğen
Tepkiler: Çağatay
cagatay#1000
Konuya virüs total sonuçlarını eklemelisiniz.

Konu Sahibi
Mordex#0789
Konuya virüs total sonuçlarını eklemelisiniz.
Hocam en kısa zamanda ekleyeceğim, bana ait değil. Bunlar başka sitede paylaşıldı bende direk burada paylaştım çünkü çok güzel içerikleri var. PC geçtiğim zaman taratıp ekleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Çağatay
ˣ chávez#1809
Kankam Gerekli Konularda Yardımcı Olabilirim. Tanıdığım Birçok Tasarımcı Var Onlarla İletişime Geçebilirsin.
Discord;! Chávez#5284

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)