Haberler 🚀 Byte Yazılım Sunucusu’ndan Harika Etkinlik! 🎉

ry_nex#0
Selam dostlar! 👋 Eğer Discord botlarıyla ilgileniyorsanız ve kendi fikirlerinizin bir bota eklenmesini istiyorsanız mükemmel bir fırsatla karşınızdayız!

Etkinliğimizin adı: "Botu Sen Şekillendir!"
🤖

💎 Bu Etkinlikte Senin Fikrinin Değeri Var!

Bizim için topluluğumuzdaki her birey değerli! 💖 Senin aklına gelen harika bir fikir, sunucudaki herkesin işine yarayabilir! Bir yazılımcının ya da bot geliştiricisinin komutları seçtiği bir bot değil, kendi topluluğunun karar verdiği bir bot! 🎯

🔹 Nasıl Katılabilirsin?

1️⃣ Aşağıda vereceğim davet linkinden Ben Byte Yazılım sunucusuna katıl! 🚀
2️⃣ Sunucuda belirtilen özel kanala gir (kanal adı: #🎉-etkinlik-2 )
3️⃣ Eklenmesini istediğin komutu yaz! ✍ Ama dikkat! Daha önce başka biri aynı komutu yazmış mı kontrol et. Eğer birisi senden önce yazdıysa, yeni bir fikirle gel!
4️⃣ Senin önerdiğin komut eklendiğinde mesajına tik atılıp sabitleniyor! Yani "Acaba biri yazdı mı?" diye panik olma, sabitlenen mesajlara göz at yeter. ✅

💡 Sen Yoksan, Bir Eksik Var!

Bu etkinlik senin yaratıcı fikirlerinle şekillenecek! Bir komut önerip botun gelişimine katkı sağladığında, aslında sunucuya büyük bir değer katmış oluyorsun. Hem de bu süreçte yeni arkadaşlar edinip, eğlenceli bir yazılım topluluğunun parçası olabilirsin! 💙

🔹 Peki kazanan kim olacak?

1 hafta boyunca bot kodlanacak
ve en çok komut öneren kişi, bu botun tam altyapısını tamamen ücretsiz bir şekilde kazanacak! 🎁💎

🎯 Senin önerdiğin komut, sunucudaki herkesin işine yarayabilir! O yüzden "Benim fikrim tutmaz" deme! Ne kadar çok öneri verirsen, kazanma şansın o kadar artar! 🏆

Hadi, fırsatı kaçırma! Sunucuya katıl ve botun gelişimine yön ver! 💡

Sunucu Daveti: [ ] 🎟

Burada sadece bir izleyici değil, topluluğun bir parçasısın! 🎉 Gel ve bu heyecan verici etkinliğin bir parçası ol! 🚀🔥

NOT: Byte Yazılımın tüm kodlama&yazılım kategorisini tek başıma üstleniyorum yetkili alımlarımız açıktır yetkili alım için clad_noillegal hesabına dm geliniz ayrıca botun sadece altyapısını kodluyorum eğer api vb gereken özellikler olursa bunların apilerini sizin karşılamanız lazım.

Son düzenleme:

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)