TastyFox TastyFox#0008 Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 46 Tepkime puanı 23 13 Ocak 2022 #1 Bu komutu main'deki const Discord = require('discord.js'); nin altına atacaksınız! JavaScript: Discord.Constants.DefaultOptions.ws.properties.$browser = "Discord Android"//Tasty Code
Bu komutu main'deki const Discord = require('discord.js'); nin altına atacaksınız! JavaScript: Discord.Constants.DefaultOptions.ws.properties.$browser = "Discord Android"//Tasty Code
Vloken Vloken#0001 Katılım 11 Ara 2021 Mesajlar 9 Tepkime puanı 4 13 Ocak 2022 #2 Güzel bir kod olmuş ellerinize sağlık.
Tequila harryzzers#7700 Katılım 19 Eyl 2021 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 423 Şehir Yurtdışı 14 Ocak 2022 #3 Hocam ne yazık ki size kötü bir haberim var. Ben bu kodu önceden paylaştım. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol.
Hocam ne yazık ki size kötü bir haberim var. Ben bu kodu önceden paylaştım. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol.
Konu Sahibi TastyFox TastyFox#0008 Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 46 Tepkime puanı 23 14 Ocak 2022 Konu Sahibi #4 harryminaticikk' Alıntı: Hocam ne yazık ki size kötü bir haberim var. Ben bu kodu önceden paylaştım. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... Görmemiştim özür dilerim. Tepkiler: Tequila
harryminaticikk' Alıntı: Hocam ne yazık ki size kötü bir haberim var. Ben bu kodu önceden paylaştım. Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... Görmemiştim özür dilerim.
Tequila harryzzers#7700 Katılım 19 Eyl 2021 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 423 Şehir Yurtdışı 14 Ocak 2022 #5 TastyFox' Alıntı: Görmemiştim özür dilerim. Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı yok. Konu olması gereken yere taşındı.
TastyFox' Alıntı: Görmemiştim özür dilerim. Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı yok. Konu olması gereken yere taşındı.