Botu sesli kanalda tutma kodu

4wuqey#0001
Merhaba sizlere şuan botunuzu nasıl 7/24 seste tutmanızı göstereceğim.Hiç onun bunun serverine abone olup link almanıza gerek yok.Çok basit bir kod.

Önemli Not : Lütfen komutları ana dosyanıza (index.js , app.js vs.) ekleyiniz.

Önemli Not 2 : Aşağıda ki kod alanında bulunan kodda 2. satırda ki alanı botun girmesini istediğiniz sesli kanalın id'sini girmeniz gerekiyor.

Gerekli Modül : MODÜL GEREKMİYOR

Sesli Odada Kalma Komutu Kodları :

Kod:
client.on("ready", () => {
  client.channels.get("sesli kanal id'si").join();
})

Moderatör tarafından düzenlendi:
Kuatyw#0001
Merhaba sizlere şuan botunuzu nasıl 7/24 seste tutmanızı göstereceğim.Hiç onun bunun serverine abone olup link almanıza gerek yok.Çok basit bir kod.

Önemli Not : Lütfen komutları ana dosyanıza (index.js , app.js vs.) ekleyiniz.

Önemli Not 2 : Aşağıda ki kod alanında bulunan kodda 2. satırda ki alanı botun girmesini istediğiniz sesli kanalın id'sini girmeniz gerekiyor.

Gerekli Modül : MODÜL GEREKMİYOR

Sesli Odada Kalma Komutu Kodları :

client.on("ready", () => {
client.channels.get("sesli kanal id'si").join();
})
client.channels.cache.get olarak yapsanız daha iyi olur v11 kullanan çok kalmadı(nerdeyse hiç) v12 sürümde cache olması gerekiyor veya altına v12 şeklini de belirtebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Umut
Konu Sahibi
Umut
4wuqey#0001
client.channels.cache.get olarak yapsanız daha iyi olur v11 kullanan çok kalmadı(nerdeyse hiç) v12 sürümde cache olması gerekiyor veya altına v12 şeklini de belirtebilirsiniz.
1 tane v12 yasaklı tag kodu paylaşıyorum.İlgilenebilirsiniz.

Konu Sahibi
Umut
4wuqey#0001
Teşekkürler kodları hazır almıyorum ben de kod yazıyorum sadece paylaşılanlara bakıyorum sorun vs olursa uyarayım başkaları kullanınca sorun yaşamasın diye :)
Teşekkürler dostum.Şuan erensi bot ile serverinizi en güvenli hala getirmek ile ilgili bir makale paylaşıyorum

nowongame
Paylaşımınız düzenlendi, kod paylaşımlarında kod bloğu özelliğini kullanmayı unutmayın. İyi forumlar.

• Şaşkın
Tepkiler: deleteduser

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi