Harun Grandprix0#7353 Katılım 15 Kas 2021 Mesajlar 6 Tepkime puanı 4 18 Kas 2021 #1 Arkadaşlar discord botu yapacağım .py uzantılı ama .py uzantılı kod bulamadım bileniniz varsa önerebilirmisiniz?
Arkadaşlar discord botu yapacağım .py uzantılı ama .py uzantılı kod bulamadım bileniniz varsa önerebilirmisiniz?
kedy .gg/amongusturkiye Yönetici kedy0 Katılım 14 Eyl 2021 Mesajlar 379 Tepkime puanı 322 Şehir İstanbul 18 Kas 2021 #2 Discord py kütüphanesi için desteğini kesmiş bulunmakta. Sana tavsiyem Go öğrenmen. veya stabil olan node.js ile yazman. Tepkiler: nowongame
Discord py kütüphanesi için desteğini kesmiş bulunmakta. Sana tavsiyem Go öğrenmen. veya stabil olan node.js ile yazman.
Konu Sahibi Harun Grandprix0#7353 Katılım 15 Kas 2021 Mesajlar 6 Tepkime puanı 4 18 Kas 2021 Konu Sahibi #3 Önerin için teşekkürler ama ben youtubeden bir kanal buldum o da python yazılım dili ile yapıyordu bende ona göre botumu yapacağım uzii' Alıntı: Discord py kütüphanesi için desteğini kesmiş bulunmakta. Sana tavsiyem Go öğrenmen. veya stabil olan node.js ile yazman. Genişletmek için tıkla ...
Önerin için teşekkürler ama ben youtubeden bir kanal buldum o da python yazılım dili ile yapıyordu bende ona göre botumu yapacağım uzii' Alıntı: Discord py kütüphanesi için desteğini kesmiş bulunmakta. Sana tavsiyem Go öğrenmen. veya stabil olan node.js ile yazman. Genişletmek için tıkla ...