Yardım Bot Slash Komutlarını Desteklemesine Rağmen Üyeler Tarafından Kullanılamıyor

eskililith
Daha önce başka bir sunucu için yaptırdığımız botu şimdi yeni bir sunucuya ekledim. Bütün izinlerine baktım. Developer portalından /komutları olayını falan da yaptım ama üyeler komutları göremiyor. Lütfen bana bir help 🙃

zedyn.js
1693754904043.png

eğer javascript ile yazılmışsa bunun aynısı olmasada benzeri kod olması lazım, burda Routes.applicationCommands kullanıyorum ben, bu global olarak botun olduğu her sunucuda kullanabilmemi sağlıyo / komutlarını.

Eğer sendeki applicationGuildCommands ise sadece parantez içerisinde verilen sunucu id'snde kullanılabilir / komutlar.

Ya sunucu ID'sini güncellicen ya da benim gibi applicationCommands yapıp sadece client id vererek global olmasını sağlıcaksın

Konu Sahibi
Lilithh
eskililith
Ekli dosyayı görüntüle 8720

eğer javascript ile yazılmışsa bunun aynısı olmasada benzeri kod olması lazım, burda Routes.applicationCommands kullanıyorum ben, bu global olarak botun olduğu her sunucuda kullanabilmemi sağlıyo / komutlarını.

Eğer sendeki applicationGuildCommands ise sadece parantez içerisinde verilen sunucu id'snde kullanılabilir / komutlar.

Ya sunucu ID'sini güncellicen ya da benim gibi applicationCommands yapıp sadece client id vererek global olmasını sağlıcaksın
Teşekkür ederim uğraşıcam

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi