Yetkili Arıyorum BOT KONUSUNDA İŞİNİ İYİ BİLEN BİRİNİ ARIYORUM

mertlnc.#1966
Merhaba arkadaşlar ben Mert. Ben ileri düzey olmasada botcuyum. Public, ekip vb. sunuculara botlar yapıyorum. Ve bundan sonra da işi bi tık büyütmeye karar verip yanıma işi iyi bilen bi botcu alıp beraber ilerlemek istiyorum. Bundan sonrasında gerekirse beraber bot satış sunucusu açıp öyle de yapabiliriz hiç farketmez. Bana discord adresimden ulaşabilirsiniz.

Discord adresim : mertxd#0001
Fotoğraftaki rozetler BetterDiscord ile alınmış rozetlerdir.

Ekli dosyalar

• profil.png
    profil.png
    40.2 KB · Görüntüleme: 117
onwr#1000
Merhaba arkadaşlar ben Mert. Ben ileri düzey olmasada botcuyum. Public, ekip vb. sunuculara botlar yapıyorum. Ve bundan sonra da işi bi tık büyütmeye karar verip yanıma işi iyi bilen bi botcu alıp beraber ilerlemek istiyorum. Bundan sonrasında gerekirse beraber bot satış sunucusu açıp öyle de yapabiliriz hiç farketmez. Bana discord adresimden ulaşabilirsiniz.

Discord adresim : mertxd#0001
Fotoğraftaki rozetler BetterDiscord ile alınmış rozetlerdir.
Yaparım kanka ne botu istiyorsan.

Konu Sahibi
mertxd
mertlnc.#1966
Yaparım kanka ne botu istiyorsan.
Kanka bot yapıcaksın demiyorum ki. Bundan sonra beraber ilerleyeceğim bir kişi diyorum yani gerekirse bot satış sunucusu açıp öyle yaparız.

onwr#1000
Kanka bot yapıcaksın demiyorum ki. Bundan sonra beraber ilerleyeceğim bir kişi diyorum yani gerekirse bot satış sunucusu açıp öyle yaparız.
Haa 🤤, Tamam beraber yapalım bot, Ark atmıstım sana zaten.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi