MrPharos MrPharos#8181 Katılım 17 Ağu 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Şehir Ordu 18 Ağu 2022 #1 Kendi sunucum için ufak bir ekonomi botu için bir altyapıyı düzenledim. Bot çalışıyor komutlar da yükleniyor ama bot komutlara cevap vermiyor.
Kendi sunucum için ufak bir ekonomi botu için bir altyapıyı düzenledim. Bot çalışıyor komutlar da yükleniyor ama bot komutlara cevap vermiyor.
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,692 Tepkime puanı 1,048 Şehir Samsun 18 Ağu 2022 #2 Konu öneki "Yardım" olarak değiştirildi. Tepkiler: MrPharos
onwr onwr#1000 Katılım 6 May 2022 Mesajlar 523 Tepkime puanı 105 Şehir Antalya 18 Ağu 2022 #3 MrPharos' Alıntı: Kendi sunucum için ufak bir ekonomi botu için bir altyapıyı düzenledim. Bot çalışıyor komutlar da yükleniyor ama bot komutlara cevap vermiyor. Genişletmek için tıkla ... Odayı göremiyor yada yetkisi yoktur
MrPharos' Alıntı: Kendi sunucum için ufak bir ekonomi botu için bir altyapıyı düzenledim. Bot çalışıyor komutlar da yükleniyor ama bot komutlara cevap vermiyor. Genişletmek için tıkla ... Odayı göremiyor yada yetkisi yoktur
Konu Sahibi MrPharos MrPharos#8181 Katılım 17 Ağu 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Şehir Ordu 18 Ağu 2022 Konu Sahibi #4 onwr' Alıntı: Odayı göremiyor yada yetkisi yoktur Genişletmek için tıkla ... Yönetici yetkisi verdim bota ve odayı herkes görebilecek şekilde ayarladım.
onwr' Alıntı: Odayı göremiyor yada yetkisi yoktur Genişletmek için tıkla ... Yönetici yetkisi verdim bota ve odayı herkes görebilecek şekilde ayarladım.
Konu Sahibi MrPharos MrPharos#8181 Katılım 17 Ağu 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Şehir Ordu 19 Ağu 2022 Konu Sahibi #5 Kilit
hoho Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965 Katılım 16 May 2022 Mesajlar 266 Tepkime puanı 61 Şehir Adana 19 Ağu 2022 #6 botun mesaj algılama kodunda hata veya eksik bir şey ola bilir.Hatanın gösterdiği kısmı ss ata bilirsen daha çok yardımcı ola bilirim
botun mesaj algılama kodunda hata veya eksik bir şey ola bilir.Hatanın gösterdiği kısmı ss ata bilirsen daha çok yardımcı ola bilirim
Konu Sahibi MrPharos MrPharos#8181 Katılım 17 Ağu 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Şehir Ordu 19 Ağu 2022 Konu Sahibi #7 hoho' Alıntı: botun mesaj algılama kodunda hata veya eksik bir şey ola bilir.Hatanın gösterdiği kısmı ss ata bilirsen daha çok yardımcı ola bilirim Genişletmek için tıkla ... Hatayı düzelttim.
hoho' Alıntı: botun mesaj algılama kodunda hata veya eksik bir şey ola bilir.Hatanın gösterdiği kısmı ss ata bilirsen daha çok yardımcı ola bilirim Genişletmek için tıkla ... Hatayı düzelttim.