dorukk doruksavage#1948 Katılım 24 Nis 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Şehir Yurtdışı 24 Nis 2022 #1 Herkese selamlar , 16 aylık boost rozetim vardı ve birden bire gitti. 4 Gün sonra tekrardan bastığım zaman rozetim geri gelir mi? Ekli dosyalar boostı.PNG 38 KB · Görüntüleme: 117 unknown (4).png 12.3 KB · Görüntüleme: 112
Herkese selamlar , 16 aylık boost rozetim vardı ve birden bire gitti. 4 Gün sonra tekrardan bastığım zaman rozetim geri gelir mi?
Türker turkwr Katılım 2 Eyl 2021 Mesajlar 108 Tepkime puanı 28 Şehir İzmir 24 Nis 2022 #2 Bildiğim kadarıyla boost aktarılınca rozet değişmiyor ama sunucudan çıkarsan sıfırlanıyor diye biliyorum. Oyla 0 Downvote
Bildiğim kadarıyla boost aktarılınca rozet değişmiyor ama sunucudan çıkarsan sıfırlanıyor diye biliyorum.
InFlamess InFlames#2005 Katılım 2 Eyl 2021 Mesajlar 393 Tepkime puanı 129 Şehir İstanbul 24 Nis 2022 #3 başka swye aktardığında gitmiyor ama boostları çektiğin için gitti tekrarda gelmez yani 16 ay boşa gitti keşke çekmeseydin. Oyla 0 Downvote
başka swye aktardığında gitmiyor ama boostları çektiğin için gitti tekrarda gelmez yani 16 ay boşa gitti keşke çekmeseydin.
Konu Sahibi dorukk doruksavage#1948 Katılım 24 Nis 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Şehir Yurtdışı 24 Nis 2022 Konu Sahibi #4 InFlamess' Alıntı: başka swye aktardığında gitmiyor ama boostları çektiğin için gitti tekrarda gelmez yani 16 ay boşa gitti keşke çekmeseydin. Genişletmek için tıkla ... Quit atmadım ki birden bire gitti boostlu olduğum sunucuda bile yoktum yani. Oyla 0 Downvote
InFlamess' Alıntı: başka swye aktardığında gitmiyor ama boostları çektiğin için gitti tekrarda gelmez yani 16 ay boşa gitti keşke çekmeseydin. Genişletmek için tıkla ... Quit atmadım ki birden bire gitti boostlu olduğum sunucuda bile yoktum yani.