Alınacak Bize Özel Yapılmış Discord Botu Satın Almak İstiyoruz.

K4VUN#1881

Biz CS:GO'da Jailbreak Sunucusu Yönetiyoruz Buna Özel Bir Discord Botu Arıyoruz Ücreti Neyse Vermeye Hazırız.

Discord İletişime Geçebilirsiniz : K4VUN#1881

İçinde klasik komutları zaten olucak biz csgo da jailbreak sunucuyuz ayriyeten bunun hakkında fikriniz varsa duymak isterim. Klasik komutlardan kastım müzik , çekiliş , otorol , yeni giren üyeye dm , istediğim zaman dmden mesaj yazdırabilme , chate bot üzerinde mesaj yazdırabilme , rol seçme emoji değil gelişmiş yeni nesil , ticket atma ekstra istediklerimiz ise bizim amacımız steam vs csgo üzerinde olduğu için steam bağlantısı !steam vs gibi komutlar olabilir o yazıldıktan sonra steam id si profili vs. çıkabilir , yapabiliyosak oyunda drop düşürenleri görebilelim , yetkili satışlarımız için butonlu bilgilendirme kısmı ss attım , en önemlilerinden biri form en az 3 farklı form yapıcaz bunun üzerinden onunda ss ini atıyorum ve rank level sistemi haftalık durumu vs. kontrol etme. onun dışında dediğim gibi csgo sunucumuz ile bir bağlantı yapabiliyorsak çok güzel olur bunun hakkında varsa bir fikriniz dinlemek isterim.​

Unknown#0000
Birazdan iletişime geçeriz aslında yoğunuz ama sorun yok konuşuruz.

Fellixem#0001
Fellixem#0001 yazın yapalım işi vermediyseniz

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi