Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Yardım Bilgisayarım Hangi Oyunları Açabilir?

RobertoCarlos53#4772
Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaşlar 1-2 gündür oyun kıtlığı çekiyorum hiç bulamıyorum bilgisayar özelliklerim ektedir, özelliklere bakarak oyun önerir misiniz? Şimdiden Teşekkür Ederim.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    15.3 KB · Görüntüleme: 148
  • 2.png
    2.png
    14.6 KB · Görüntüleme: 149
  • 3.png
    3.png
    8.5 KB · Görüntüleme: 144

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Nasıl bir oyun arıyorsun, ? Ona göre tavsiye edeyim.

KenDayy#0001
Bilgisayarın 4GB Ramı Bulunuyor Bu Yüzden 4GB Düzeyindeki Oyunları Açar.

Calpim#0008
, ve gibi siteler üzerinden oyun bulabilir ayrıca bulduğun oyunu sistemin kaldırıyor mu? Kaç fps alırım? Gibi değerleri öğrenebilirsin.

>
>
>

deleteduser

Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaşlar 1-2 gündür oyun kıtlığı çekiyorum hiç bulamıyorum bilgisayar özelliklerim ektedir, özelliklere bakarak oyun önerir misiniz? Şimdiden Teşekkür Ederim.
i5 işlemci ve 4 GB Ram'de "Büyük" oyunları oynayamazsın. Maksimum Minecraft, Cs 1.6 tarzı eski oyunlar. Yeni oyunların güncellemeleriyle birlikte gereksinimleri de i5 ve 4 GB Ram üstüne çıkıyor

MUSRAR#4059
roblox oynayabilirsin (dalga geçmiyorum bazı modları güzel)

Konu Sahibi
RobertoCarlos53#4772
i5 işlemci ve 4 GB Ram'de "Büyük" oyunları oynayamazsın. Maksimum Minecraft, Cs 1.6 tarzı eski oyunlar. Yeni oyunların güncellemeleriyle birlikte gereksinimleri de i5 ve 4 GB Ram üstüne çıkıyor
Yalnız işlemci 4 çekirdekli öyle kötü değil. Bu bilgisayarla Hitman Absolution falan oynuyorum full ayarlarda 80den aşağı fps almıyorum.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi