Yardım Beyler en ucuz csgo skinlerini bana önerir misiniz?

Jecrease#5018
Beyler,1-2 ay önce 40-50 lira gibi bir bütçe ile envanter dizdim.Ama bir kaç skin daha almak istiyorum,skin önerir misiniz?

(Ör:Oto Awp vb.)

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.

unknown#0000
envanterimde baya skin var eskiden çok oynardım 1500 saatim var şimdi işten dolayı oynuyamıyorum skinleride satıcaktım bynogame gibi siteler nerdeyse %30 kadarını kesiyor eğer alıcak olursan elimde aşağıdaki skinler mevcut pazar fiyatının altına bynogame in alış fiyatının üstüne tam ortada bir fiyata aklında soru işareti kalmadan güvenli bir şekilde satarım

M4A4 | Tenha Boşluk​

AUG | Bukalemun​

USP-S | Ticket to Hell​

Galil AR | Taş Soğuğu​

Saçma | NSWC SEAL​

SSG 08 | Abis​

parça satmayı düşünmüyorum ayrıca 50 kadar sticker + kasalar v.b de var ilgilenirsen discord.gg/script

Konu Sahibi
Jecrease
Jecrease#5018
envanterimde baya skin var eskiden çok oynardım 1500 saatim var şimdi işten dolayı oynuyamıyorum skinleride satıcaktım bynogame gibi siteler nerdeyse %30 kadarını kesiyor eğer alıcak olursan elimde aşağıdaki skinler mevcut pazar fiyatının altına bynogame in alış fiyatının üstüne tam ortada bir fiyata aklında soru işareti kalmadan güvenli bir şekilde satarım

M4A4 | Tenha Boşluk​

AUG | Bukalemun​

USP-S | Ticket to Hell​

Galil AR | Taş Soğuğu​

Saçma | NSWC SEAL​

SSG 08 | Abis​

parça satmayı düşünmüyorum ayrıca 50 kadar sticker + kasalar v.b de var ilgilenirsen discord.gg/script
Birisinden satın almayı pek düşünmüyorum (teklifle gelen) ama sticker olabilir.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi