Yardım bekleyen yazısı nitro

` Ruler?#9999
benim hesapta 1 ay ücretsiz yazısı vardı nitro almaya çalıştım fakat bekleyen yazısı geldi ve nitrom gelmedi destek açtım ininal ile görüşün dedi ininal destek ekibine yazdım discord adlı firma ile görüşün dedi napcam para iadesi gelirmi
1667392962909.png

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Para ödemesi yaptıysan eğer Discord’a bilet gönderip iade isteyebilirsin, tabii iadenin gerçekleşmesi için belli şartlar var onlara da verdikleri cevaptan ulaşabilirsin.

alpo#0001
yıllık nitro 18tl?

maskotxd
Yıllık nitro nasıl 18 TL?

Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965
valla len discord kafayımı yedi yıllık nitro 18 tlden bide

! `Almancii †#1938
benim hesapta 1 ay ücretsiz yazısı vardı nitro almaya çalıştım fakat bekleyen yazısı geldi ve nitrom gelmedi destek açtım ininal ile görüşün dedi ininal destek ekibine yazdım discord adlı firma ile görüşün dedi napcam para iadesi gelirmiEkli dosyayı görüntüle 6192
Aynı olay ile bende karşılaştım Discord'un hatası Papara üzerinden 2 kere denedim ikisinden de 18 tl aldı vermedi destek açtım cevap ta verilmedi video kaydı da aldım tekrar destek açtım bakalım cevap bekliyorum

Custy#3000
Aynı olay ile bende karşılaştım Discord'un hatası Papara üzerinden 2 kere denedim ikisinden de 18 tl aldı vermedi destek açtım cevap ta verilmedi video kaydı da aldım tekrar destek açtım bakalım cevap bekliyorum
Aynı sorunu ben de yaşadım. Destek talebi açtım ve bu hatanın farkında olduklarını, en kısa sürede düzelteceklerini söylediler.

Unknown#0000
Yıllık nitroyu nası 18'e aldın be adam.
normal 1 aylık nitro bedava gelmiş adama kanka işte ordan yıllık seçmiş 18 tl aa fln filan. Normal 1 aylık alabilir aga boş şey. 18 tl fln değil merak etmeyin

Konu Sahibi
ruler
` Ruler?#9999
Knk 2 kez yaşıyorum ilkinde göndermiştim aradan 4 gün geçti ve para iadesi gelmedi 2 yide dün yaptım ama daha destek talebi açmadım ve şartları söyler misin
Para ödemesi yaptıysan eğer Discord’a bilet gönderip iade isteyebilirsin, tabii iadenin gerçekleşmesi için belli şartlar var onlara da verdikleri cevaptan ulaşabilirsin.

Konu Sahibi
ruler
` Ruler?#9999
3d dogrulamasını yaptınmı?
Al butonuna bastığımda doğrulama onaylanmadı kırmızı bir şey çıkıyor ardından 3d doğrulaması geliyor yapıyorum onaylandı diye bir yeşil tık çıkıyor sonra doğrulama ekranı gidiyor öyle kalıyorum

Konu Sahibi
ruler
` Ruler?#9999
normal 1 aylık nitro bedava gelmiş adama kanka işte ordan yıllık seçmiş 18 tl aa fln filan. Normal 1 aylık alabilir aga boş şey. 18 tl fln değil merak etmeyin
Arkmin tosla kartı vardı elimde belki çektikten sonra o kart ile değişrim ordan para çeker yıllık gelir diye yıllık seçtim

Konu Sahibi
ruler
` Ruler?#9999
İlkinde bendede cevap gelmedi bir kaç kez gönderdim destek talebini birine cevap geldi ondada ininal ile görüşün fln diyordu

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Knk 2 kez yaşıyorum ilkinde göndermiştim aradan 4 gün geçti ve para iadesi gelmedi 2 yide dün yaptım ama daha destek talebi açmadım ve şartları söyler misin
Şartları net olarak hatırlamadığım için bilet sonucunda görebilirsin demiştim, hatırladığım kadarıyla ödeme sorunu değilse yani karttan kaynaklı bir problem değilse bir defaya mahsus iade ediyorlar.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)